NavMenu

Predstavljamo učesnike NIS Petrol WebFest 2007 – "Piece of PC – Laptopshop.co.yu”

Izvor: eKapija Petak, 09.11.2007. 15:59
Komentari
Podeli

Preduzeće PIECE OF PC doo osnovano je u Beogradu 1992 godine. Bavi se prodajom desktop računara kao i ostale računarske opreme. Od 2003. god. opredelili su se za prodaju laptop računara firmi: Fujitsu Siemens , Toshiba, Acer, Asus, HP , MSI, Apple ...Od 2006. godine u saradnji sa regionalnim distributerom (Singi d.o.o) postali su ovlašćeni prodavac Kasperski Anti Virus programa. Od početka 2007. godine počeli su i sa on-line prodajom i isporukom laptop računara na kućnu adresu kupca a sve to preko web site-a www.laptopshop.co.yu

Sagovornik iz oblasti menadžmenta : Dušan Ratkov – General manager

1. Koliko je važan internet nastup kompanije za Vaše poslovanje?
Web prezentacija u današnje vreme predstavlja potrebu, odnosno nešto što je krajnje neophodno.To je prvi dokument s kojim naši klijenti stupaju u kontakt. Na taj način prisutni smo na svetskoj globalnoj mreži, u interaktivnom kontaktu sa saradnicima, a čestim ažuriranjem prezentacije omogućavamo klijentima da prate našu ponudu, kao recimo u sekciji akcije, a tu je i naša podrška potrošačima.

2. Osećate li napredak u poslovanju završetkom projekta Vašeg sajta?
Naravno da je napredak više nego očigledan. Danas je potrebno da imate web prezentaciju ukoliko želite da ljudi saznaju o vama, gde se nalazite, šta imate da im ponudite i da internet lokacija predstavlja kombinaciju jedinstvenog i originalnog dizajna koji objedinjuje sve poslovne mogućnosti naše fime.

3. Vaša prognoza internet poslovanja kompanije u budućnosti?
Obzirom da je globalno svetsko tržište,koje predstavlja veliki izazov za sve ozbiljne kompanije, pokazalo da je uloženi trud i novac u ovaj vid poslovanja dovelo do povećanih profita, većih tansakcija i promocije firme a i u stvaranju brenda, zato je realno očekivati još bolji napredak poslovanja naše firme zbog trenutne ekspanzije internet korisnika .

Sagovornik iz oblasti IT-a : Vladimir Pavlica - IT

1. Koja je poruka sajta, šta potencira?
Na našem sajtu klijenti se mogu informisati o najnovijim proizvodima, modelima laptop računara koji su tako prezentirani da mogu zadovoljiti i profil profesionalca, a takođe možemo biti i od velike koristi onima koji ne pripadaju ovoj hi-tech sferi.Cilj je izaći u susret svakom klijentu bez obzira na njegovu tehnićku `potkovanost`.

2. Kada je sajt postavljen u ovom obliku?
Prisustvo nase firme na internetu u ovom obliku datira od aprila ove godine.

3. Ko je dizajner?
Osoba koja je zaduzena za kreiranje naseg vizuelnog internet identiteta je Nikola Lehocki (www.nikolalehocki.com)

Sajt firme PIECE OF PC d.o.o.- www.laptopshop.co.yu je jedan od učesnika takmičenja za najbolji sajt u sekciji poslovnih sajtova ovogodišnjeg NIS Petrol Web Festa www.wfest.org koji traje do 29. Novembra.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Građevina

CLS: Gde je projekat mosta kod Ade Huje?

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda je još u decembru 2019. dobila idejni projekat mosta na Adi Huji, koji je sa PDV-om plaćen oko 735.000 EUR, ali do današnjeg dana ništa nije urađeno, izjavio je Nikola Jovanović, direktor Centra za lokalnu samoupravu i nekadašnji gradski odbornik. - Da su nadležni odmah raspisali tender za izradu Projekta za građevinsku dozvolu i počeli sa prikupljenjem i drugih dozvola i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.