NavMenu

Uređaji i usluge priznati u Evropi - "Fittich S.A." proizvodi protivpožarne i alarmne sisteme za zaštitu osoba, objekata i informacija

Izvor: eKapija Utorak, 01.12.2015. 07:37
Komentari
Podeli
Inženjering i proizvodnja protivpožarnih i alarmnih sistema za zaštitu osoba, objekata i informacija, trgovina i usluge je glavna delatnost subotičke firme "Fittich S.A". Kao deo švajcarske grupacije "Fittich", firma se bavi signalizacijom požara i provale, video nadzorom, kontrolom pristupa, detekcijom gasa, SOS sistemima.

U firmi "Fittich S.A." kažu da su njihovi sistemi jedinstvenog dizajna, razvijeni i testirani da zadovolje najviše standarde, dok su inovativnost, znanje i vizija o budućnosti ono što ih izdvaja od konkurencije.

- Vođeni smo znanjem o proizvodima i potrebama kupaca, na čije zahteve uvek odgovaramo, kako u sadašnjosti, tako i u budućnosti. Naša tehnologija se odlikuje dobrim odnosom u kombinaciji sa proizvodnim troškovima, pa su u tom smislu uređaji dizajnirani da budu instalirani i da vi i ne razmišljate o njima.

Oprema firme "Fittich S.A." je specijalizovana da pruži rešenja za najrazličitije probleme klijenata kompanije.

- Naš cilj je da, u zavisnosti od zahteva korisnika, dajemo jedinstvena rešenja korišćenjem najnovijih tehnologija i originalnih rešenja za konkretne situacije zaštite. Upravo zbog osluškivanja potreba kupaca možemo da ponudimo najbolje proizvode i uslugu. Konstantno investiramo u kvalitet i to ćemo nastaviti i u budućnosti - ističu u subotičkoj firmi.

Unapređenje postojeće i uvođenje nove opreme i novih tehnologija lakše se odvija zahvaljujući direktnim kontaktima "Fitticha" sa proizvođačima. Osim toga, firma može da odgovori i na najekstremnije zahteve okoline sa specijalnim rešenjima zaštite.

Kako kažu, troškovi održavanja opreme svedeni su na minimum.

- U slučaju problema uvek postoji ekipa koja izlazi na uviđaj i pruža neophodne usluge. Sistemi su veoma laki za instalaciju, programiranje i upotrebu. Jednostavna instalacija je odraz naše sofisticiranosti. Sistemi su prilagođeni da se mogu, ukoliko je neophodno, proširiti i obogatiti informacijama prema potrebama - ističu naši sagovornici.

Svi sistemi kompanije, takođe se mogu integrisati u jedan celovit sistem - "Menadžment Sistem", kažu u "Fittichu", tako da na jednom mestu imaju sve, bez nepotrebnog upravljanja.

Uređaji firme "Fittich S.A." do danas su instalirani na objektima širom Srbije i regiona. Među njima su banke, hoteli, industrijski pogoni, poslovne zgrade, zdravstveni objekti, pozorišta. Neke od najznačajnih referenci su kompanije: "Carnex", "Pionir", "Tetra Pak", "Tarkett-Wood" "Hemofarm" Podgorica, "Ivančić i sinovi", "Pivara Čelarevo-Carlsberg", zatim hotel "Hyatt" Beograd, Klinički centar Srbije, Klinički centar Vojvodine, Ertse banka, Vojvođanska banka, DDOR...


Sa svojim uređajima i inženjerskim uslugama, "Fittich S.A" je postao priznat u zemljama istočne Evrope, a u nekoliko zemalja i vodeća firma u oblasti tehničke zaštite. U firmi ističu da njihovi uređaji imaju ateste najpoznatijih institucija - VdS, LPC, UL, ULC, odnosno ISO 9000 seriju sertifikata.

"Fittich S.A" je osnovan u Subotici 1900. godine, dok grupacija ima dužu tradiciju, od 1983. godine. Grupa "Fittich" danas se bavi elektrotehničkim sistemskim rešenjima i tehničkom zaštitom materijalnih dobara na visokom nivou profesionalnosti.

Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Obezbedite siguran biznis" možete pročitati OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.09.2024.  |  Industrija

Australijanci će kopati - Bindi Metals kupio projekte na području nekadašnjih Lisanskih rudnika i u paraćinskoj Mutnici

Još jedna australijska rudarska kompanija stiže u Srbiju. Reč je o Bindi Metals, koji je fokusiran na istraživanje bakra i retkih metala. Bindi Metals je od australijskih kolega, firme Apollo Minerals, kupio licence za dva projekta antimona u Srbiji - pod nazivom Donja Mutnica i Lisa u Srbiji, prenose australijski mediji. Antimon se najčešće koristi kao usporivač plamena, kao i za proizvodnju solarnih panela i baterije. Prema

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.