NavMenu

Kako bolje poslovati u digitalnoj sadašnjosti - "Webiz" od 6. do 8. novembra u Subotici

Izvor: eKapija Sreda, 14.10.2015. 13:12
Komentari
Podeli
Ukoliko želite da unapredite svoje poslovanje vreme je da se pomirite sa činjenicom da internet nije budućnost, već sadašnjost, tačnije nužnost za sve koji žele da opstanu u ovom dinamičnom poslovnom okruženju. Zbog toga, kažu organizatori, ovogodišnji program "Webiz" edukacije o poslovnoj primeni interneta, koji se održava od 6. do 8. novembra u hotelu "Galleria" u Subotici, i nosi naziv "Kako da bolje poslujemo u digitalnoj sadašnjosti?".

Edukacija počinje 6. novembra besplatnim edukativnim programom Registra nacionalnog internet domena Srbije Pitajte.rs gde će biti reči o svemu bitnom za nastup na internetu. Vladimir Kovač, menadžer projekta najavio je neke od predavača na "Webiz" edukaciji i objasnio da je reč o vrhunskim stručnjacima koji i u praksi rade ono o čemu će govoriti na "Webizu".

- Neki od najboljih domaćih predavača na "Webizu" će govoriti o digitalnoj strategiji (Dušan Stojaković, "Hemofarm"), promociji na internetu, prodaji i naplati putem interneta (Dragan Varagić, online strateg i konsultant), društvenim mrežama (Mihaela Turner, "Homepage"), i integrisanim marketing komunikacijama (Goran Jankuloski, "Executive Group"). Nakon svakog predavanja slušaoci će čuti primere iz prakse nekih od najvećih komapanija u Srbiji i regionu, poput "Naftne industrije Srbije", "Coca-Cole", "Infostuda", Erste banke… Predavanje će održati i poznati nemački predavač dr Dominik Mahr čija su evropska iskustva sa internet marketingom i upotrebom digitala pravo blago u domenu dobrih poslovnih saveta.

Dušan Stojaković, menadžer za održivi razvoj i korporativni marketing kompanije "Hemofarm" na "Webiz" edukaciji održaće predavanje na temu "Digitalna strategija", a evo zbog čega bi svim poslovnim subjektima preporučio da od 6. do 8. novembra budu u Subotici.

- "Webiz" nam omogućava da sada i ovde menjamo sebe i svoje poslovanje na bolje po dokazanom šablonu drugih pojedinaca i kompanija, da budemo sinhronizovani sa svim aktuelnim pravcima digitalnog razvoja ili jednostavnije da budemo apdejtovani. A to je suština digitala. Kompanije koje će biti prisutne na "Webizu" imaju više nego dobre resurse kojima razvijaju svoje poslovne, prodajne, marketing, komunikacijske, digitalne i ostale strategije. Šta ćete bolje od toga što su one spremne da svoja iskustva i primere podele sa slušaocima?


Pored primarne edukacije slušaoce očekuju i zanimljive networking aktivnosti poput posete vinariji "Zvonko Bogdan" uz degustaciju vina, uživanja u bavarskim specijalietima u Bavarskoj pivnici i mogućnost korišćenja wellness centra hotela "Galleria" koji je jedan od najboljih u Srbiji.

- Networking je posebno dragocen deo "Webiza", koji dokazano daje veoma kvalitetne nove poslovne kontakte, a saveti i iskustva razmenjeni u direktnoj komunikaciji, u pauzama između predavanja, nemaju cenu! To je šansa da pitate druge sve ono što želite, a za šta možda niste imali priliku do tada. Ovo govorim poučen prošlogodišnjim iskustvom sa Webiz edukacije – rekao je Dušan Stojaković.

Za više informacija o događaju posetite edukacija.webiz.rs.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Spojena pruga od Novog Sada do Subotice - Redovni saobraćaj krajem godine

U Bačkoj Topoli je spojen poslednji deo koloseka na pruzi Novi Sad-Subotica, čime je završeno postavljanje novih šina na glavnoj deonici, saopštila je Vlada Srbije. Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević je naveo da će se do kraja ove godine od Beograda do Subotice ovom prugom putovati za 80 minuta. Ceremoniji su prisustvovali i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, ambasador

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.