NavMenu

Čačanska banka ponudila specijalne gotovinske kredite za početak školske godine

Izvor: eKapija Petak, 28.08.2015. 11:27
Komentari
Podeli

Čačanska banka je pripremila specijalnu akciju gotovinskih kredita za početak školske godine, koja će trajati do 6. novembra 2015. godine.

- Sa željom da klijentima omogući da lakše i po što pristupačnijim uslovima dođu do dodatnih finansijskih sredstava kako bi svom đaku ili studentu obezbedili sve što je neophodno sa uspešan i srećan početak školske godine, Čačanska banka je u svoju ponudu uvrstila gotovinske kredite za školarce. Kredit se može iskoristiti za nabavku školskog materijala i pribora, uplatu školarine i slično, a tokom trajanja promotivnog perioda odobravaće se po fiksnoj kamatnoj stopi od 10,9% godišnje, u iznosu do 200.000 dinara na rok do 18 meseci. To znači, da ukoliko klijent uzme kredit u maksimalnom iznosu od 200.000 dinara, za godinu i po dana on je dužan da vrati iznos od 217.534,92 dinara - kaže se u saopštenju Čačanske banke.

Tokom perioda kampanje važiće i dodatne pogodnosti. Korisnici kredita dobijaju besplatnu "Visa Classic" karticu, bez troškova održavanja do kraja godine, a oni koji u knjižarama plaćanja izvrše Visa Classic karticom, dobiće od banke prigodan poklon. Učesnici u kampanji, koji prenesu zaradu u Čačansku banku, biće oslobođeni troškova održavanja tekućeg računa do kraja godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.09.2024.  |  Finansije

Kada kupujete prvi stan obratite pažnju na porez na prenos apsolutnih prava - Kako da zbog 15 m2 vaši potomci ne izgube pravo na buduće olakšice?

Kada je reč o kupovini stana, nekad kupci nisu svesni da pojedine odluke mogu imati dugoročne posledice, posebno kada je reč o oslobođenju od poreza na prenos apsolutnih prava. Prema zakonu, članovi porodičnog domaćinstva, uključujući decu, mogu ostvariti pravo na poresko oslobođenje, ali postoji jedna ključna stavka koju treba imati na umu: jednom kada se to pravo iskoristi, ne može se ponovo ostvariti. Kako objašnjava advokat

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.