NavMenu

Otvara se "Velika apoteka" u centru Beograda

Izvor: eKapija Četvrtak, 23.07.2015. 14:51
Komentari
Podeli
U petak 24. jula u Makedonskoj ulici br.35, počinje sa radom četvrta po redu "Velika apoteka" u Beogradu, koja posluje pod okriljem firme "K pharma", članice Keprom Grupe, navedeno je u saopštenju ove kompanije.

U ponudi "Velike apoteke" nalazi se više od 10.000 proizvoda za zdrav i lep život. Osim velike ponude lekova tu su i dijetetski proizvodi, pomoćna lekovita sredstva, baby program, dentalni program, elektro medicinska sredstva, kao i široka paleta kozmetičkih proizvoda i dekorativne kozmetike poznatih svetskih brendova, preparata za profesionalnu negu ruku i noktiju.

Povodom otvaranja nove "Velike apoteke" važiće specijalna ponuda koja će trajati do kraja jula, a na kojoj će se po cenama nižim od redovnih naći odrabrani proizvodi iz bogatog asortimana.

Na dan otvaranja, kupci će dobiti poklone uz svaku obavljenu kupovinu, a prva tri koja obave kupovinu u iznosu većem od 5.000 dinara, dobiće vaučer sa 20% popusta na cene smeštaja u vili Casablanca u Vrnjačkoj Banji.


Od 25. jula do kraja meseca, svaka kupovina preko 1.000, 2.000 i 3.000 din kupcima donosi poklon proizvode. U istom periodu, kupovinom u "Velikoj apoteci" u Makedonskoj ulici, bez obzira na iznos, tokom avgusta meseca kupci stiču pravo na popuste na preglede pedijatra i lekara opšte prakse u poliklinici Medilek Tim.

Pored ovih ponuda, do kraja jula važiće i redovna akcija za mesec jul, koja važi i u ostalim objektima "Velike apoteke".

Radno vreme "Velike apoteke" u Makedonskoj ulici je od ponedeljka do petka od 8 do 21, subotom od 8 do 20 i nedeljom od 8 do 17 časova.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.09.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Odabrani izvođači za transformaciju bivše Glavne železničke stanice u Beogradu u Istorijski muzej Srbije - Posao vredan 16,2 mil EUR

Istorijski muzej Srbije izabrao je izvođače za rekonstrukciju, adaptaciju i sanaciju Glavne železničke stanice u Beogradu i promenu namene u objekat Istorijskog muzeja. Posao je dodeljen grupi ponuđača koju čine kompanije M enterijer gradnja, Securiton, EX ING B and P, Geotaur, sa podizvođačima Termo and Cold, Pavel ING i Termoinženjering, a vrednost ugovora je 1,9 milijardi dinara, odnosno oko 16,2 mil EUR, sa PDV-om. Na tender su

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.