NavMenu

Domaće kompanije na sajmu igara na sreću u Londonu

Izvor: eKapija Petak, 06.02.2015. 09:14
Komentari
Podeli

(Foto: New Moment New Ideas Company)
Sajam igara na sreću "International Gaming Expo" otvoren je u Londonu uz učešće više od 500 izlagača iz 60 država sa svih kontinenata. Tradicionalno, londonski sajam je centralni događaj svetskog nivoa za sve proizvođače opreme i softvera za igre na sreću, za kompanije koje se bave organizovanjem tih igara, ali i za brojne predstavnike državnih organa i regulatornih tela koji imaju priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima u industriji.

Jedan od zapaženijih nastupa i ove godine imaju srpske kompanije "Mozzart", "Triple Crown" i "Fazi" sa paletom elektronskih ruleta i softverskim rešenjima za kazino menadžment. Pored već širom sveta poznatog ruleta sa tri aktivna točka "Triple Crown", koji potpisuje jedan od naplodnijih industrijskih dizajnera današnjice Karim Rašid (Karim Rashid), svetskoj javnosti su predstavljene i nove serije srpskih ruleta - "Key One" i "Optimum".

Kompanija "Mozzart" je predstavila svoj portfolio sa potpuno novim softverskim rešenjem za daljinsko upravljanje velikim brojem aparata za igre na sreću, a kroz inovativni sajamski nastup pod nazivom "beting laboratorija" široku ponudu više od 10.000 kvota na preko 500 sportskih događaja dnevno.

Na sajmu se aktuelna i predavanja, seminari i diskusije o daljim pravcima razvoja industrije igara na sreću, inovativnim dolazećim softverskim i hardverskim proizvodima, ali i zakonskim rešenjima u različitim državama. Opšti trend zakonodavstva u svetu jeste liberalizacija tržišta igara na sreću, intenzivno proširivanje na internet tržište i ukidanje neprincipijelnih državnih monopola, na čemu posebno insistiraju organi Evropske unije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.09.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Odabrani izvođači za transformaciju bivše Glavne železničke stanice u Beogradu u Istorijski muzej Srbije - Posao vredan 16,2 mil EUR

Istorijski muzej Srbije izabrao je izvođače za rekonstrukciju, adaptaciju i sanaciju Glavne železničke stanice u Beogradu i promenu namene u objekat Istorijskog muzeja. Posao je dodeljen grupi ponuđača koju čine kompanije M enterijer gradnja, Securiton, EX ING B and P, Geotaur, sa podizvođačima Termo and Cold, Pavel ING i Termoinženjering, a vrednost ugovora je 1,9 milijardi dinara, odnosno oko 16,2 mil EUR, sa PDV-om. Na tender su

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.