NavMenu

Pljevlja - Izrada generalnog rešenja "Eko Kosanice", izgradnja ski lifta i skijaških staza, baza za splavarenje i planinarenje

Izvor: Pregled Petak, 27.05.2005. 13:30
Komentari
Podeli
Opština Pljevlja objavila je međunarodni poziv za izradu generalnog rešenja projekta "Eko Kosanica", koji predviđa izgradnju glavnog projekta za ski lift i ski staze na padinama Crnog vrha sa pljevaljske strane Tare, na nadmorskoj visini 1.540 m. Pored ski lifta biće izgrađeni prateći poslovno-turistički kapaciteti, a pošto se selo Kosanica nalazi u blizini Tare, razmišlja se da to bude baza za buduće splavare i planinare. U neposrednoj blizini su manastiri Dovolja, Sveti Arhanđel Mihailo i Dobrilovina, kao i manastir Sveta Trojica i Husein-pašina džamija u Pljevljima.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.09.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina

Bugarska kompanija CERB obaviće remont termoelektrane "Kosovo A"

Projekat remonta druge najveće elektrane na Kosovu dobila je Bugarska centralna energetska remontna baza (CERB) EAD. Remont je u termoelektrani Kosovo A i odvijaće se prema planu modernizacije elektrane. Izvođač radova je energetska kompanija Kosova (KEK Kosovo – Kosovska energetska korporacija). Inače, bugarska kompanija remontovala je turbinu i kotao u bloku A5 Termoelektrane Kosovo, koji je pušten u rad još 1975. godine.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.