NavMenu

Ponovo se prodaje imovina konfekcije "Kluz-srem" u stečaju

Izvor: Dnevnik Sreda, 29.10.2014. 13:17
Komentari
Podeli

Za 11. novembar u Agenciji za privatizaciju zakazana je prodaja Konfekcije "Kluz-Srem" u stečaju. Prodaje se pokretna i nepokretna imovina javnim prikupljanjem ponuda.

Predmet prodaje je nekoliko objekata, odnosno, poslovnih zgrada koje se nalaze u Industrijskoj zoni u Rumi, vanknjižni objekti: magacin gotove robe od 950 kvadrata, magacin sirovine od 817 i elektroradionica i magacin od 90 kvadrata. Prodaje se i limena šupa od 24 kvadrata, radionica u aneksu hale od 64 kvadrata, pristupne saobraćajnice, platoi, ograda, spoljni razvod instalacija - bruto površine 5.000 kvadrata. Na kraju, prodaje se i garsonjera od 27 kvadrata, u potkrovlju porodične stambene zgrade u naselju "Igralište".

Odluka o prodaji nepokretne i pokretne imovine konfekcije "Kluz-Srem" u stečaju doneo je stečajni upravnik stečajnog dužnika na osnovu rešenja stečajnog Privrednog suda u Sremskoj Mitrovici i mišljenja poverilaca. Ovo, nekada za Rumljane važno preduzeće, koje se bavilo proizvodnjom konfekcije i odeće, nastalo je 1998. godine, ali je u proteklim godinama bankrotiralo.

Imalo je 478 zaposlenih, od kojih je samo jedan imao visoku stručnu spremu. U proteklom periodu imovina ovog preduzeća već je bila ponuđena na prodaju, ali neuspešno. Poslednji put prodaja nepokretne i pokretne imovine javnim prikupljanjem punuda bila je 31. marta, ali je 5. maja ove godine Agencija za privatizaciju objavila da je prodaja bila neuspešna.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.09.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Odabrani izvođači za transformaciju bivše Glavne železničke stanice u Beogradu u Istorijski muzej Srbije - Posao vredan 16,2 mil EUR

Istorijski muzej Srbije izabrao je izvođače za rekonstrukciju, adaptaciju i sanaciju Glavne železničke stanice u Beogradu i promenu namene u objekat Istorijskog muzeja. Posao je dodeljen grupi ponuđača koju čine kompanije M enterijer gradnja, Securiton, EX ING B and P, Geotaur, sa podizvođačima Termo and Cold, Pavel ING i Termoinženjering, a vrednost ugovora je 1,9 milijardi dinara, odnosno oko 16,2 mil EUR, sa PDV-om. Na tender su

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.