NavMenu

Fond za razvoj odobrio 165 miliona dinara na ime 65 kreditnih zahteva

Izvor: Tanjug Sreda, 16.12.2020. 13:51
Komentari
Podeli
(Foto: Family Business/shutterstock.com)
Republički Fond za razvoj odobrio je 65 zahteva za kredite u ukupnom iznosu od 165,4 miliona dinara, objavila je ta kreditna institucija.

Kroz kredite za likvidnost u uslovima izazvanim pandemijom COVID-19, pravnim licima i preduzetnicima je ukupno odobreno 12 kredita u iznosu od 51,5 miliona dinara.

Za likvidnost u uslovima Covid-19 za subjekte koji se bave turizmom, ugostiteljstvom i putničkim saobraćajem odobreno je 48 kredita u iznosu od 105,8 miliona dinara.

Po programu startap kredita na ime podsticanja razvoja preduzetništva odobreno je pet zahteva u iznosu od osam miliona dinara kreditnih sredstava i 3,4 miliona dinara bespovratnih sredstava.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.