Izvor: eKapija | Utorak, 17.03.2020.| 16:53
Izdvojite članak Odštampajte vest

Poziv za finansiranje inovativnih rešenja za suzbijanje efekata koronavirusa - Iznos po pojedinačnom projektu 6 miliona dinara

(Foto: Fond za inovacionu delatnost)
U skladu sa novonastalom situacijom i merama Vlade Republike Srbije, Fond za inovacionu delatnost poziva mala i srednja preduzeća da predlože projekte za rešavanje problema u vezi sa zdravljem i dobrobiti stanovništva, a koji su izazvani pandemijom Covid-19, da se prijave za finansijsku podršku.

Podrška je namenjena mikro, malim i srednjim preduzećima registrovanim u Srbiji, a iznos podrške po pojedinačnom projektu iznosi do 6 miliona dinara.

Na javni poziv mogu se prijaviti preduzeća sa već razvijenim prototipovima, proizvodima, uslugama i tehnologijama, a koji mogu biti skalirani u kratkom vremenskom periodu i postati dostupni za primenu.

- Ovaj poziv je namenjen rešavanju problema iz oblasti javnog zdravlja, komunikacije, detekcije i zaštite, socijalnih medija, lanaca snabdevanja, finansija i slično, dok razvoj lekova i vakcina nisu predmet ovog javnog poziva - ističe se u pozivu.

Javni poziv je kontinuirano otvoren i prijave će biti procenjene po njihovom prijemu.

Dodatne informacije o pozivu, kao i formular za prijavu, svi zainteresovani mogu naći na sajtu Fonda za inovacionu delatnost.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.