Motel 1000 ruža Avala


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Motel 1000 ruža Avala
ADRESA
Bulevar JNA br.4 - Avala, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Nenad Bešlagić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Opis delatnosti
1000Ruža nalazi se ispod planine Avale u Bulevaru JNA br.6 na samom raskršću obilaznog puta i puta za Avalu. Smeštaj je udaljen 3km od auto-puta Beograd-Niš (isključenje za Bubanj Potok) i poseduje sopstvenu benzinsku pumpu kao i obezbeđeni parking. Njegova pozicija i usluge koje pruža čine ga sjajnim mestom za predah tokom dugog putovanja auto-putem a blizina Beograda (11km od Auto Komande) čini ga jako dostupnim gostima koji bi zamenili gradsku užurbanost i tempo grada za umirujući prirodni ambijent.

U okviru smeštaja nalazi se restoran nacionalne kuhinje koji Vam može ponuditi izuzetne specijalitete srpske kuhinje a naša probrana mreža dobavljača se pobrinula da namirnice od kojih se sprema hrana budu uvek sveže i visokog kvaliteta. Restoran poseduje i otvorenu baštu u ugodnom prirodnom ambijentu

Enterijer i exterijer smeštajnih kapaciteta smeštaja su kompletno renovirani 2006.god u skladu sa novim zahtevima tržišta pa su sada opremljeni već obaveznim detaljima kao što su TV, telefon, internet linije, mini barovi, podno grejanje, fenovi itd.

Vesti