NavMenu

Dorćolci dobijaju nove komšije - "Solidity RE" ponudio 18 luksuznih stanova u Beogradu

Izvor: eKapija Sreda, 30.05.2012. 14:51
Komentari
Podeli

Neretko nazivan urbanim srcem Beograda, Donji Dorćol već na jesen dobiće nove stanare. Naime, kompanija "Solidity RE" počela je sa prodajom stanova u visokokvalitetnom objektu koji je u izgradnji.

Ovi stanovi nalaze u Budimskoj ulici, u neposrednoj blizini Gundulićevog venca i boemske Skadarlije. O lokaciji ne treba mnogo govoriti, smatraju u "Solidity RE", budući da je Trg Republike odavde na rastojanju od oko 1 kilometra. Objekat je u mirnoj ulici u centru grada, što ga čini izuzetnom imajući u vidu da se na svega par desetina metara nalazi glavna pešačka zona i odlična veza sa gotovo svim delovima grada.

Takođe, u neposrednoj blizini se nalazi sve ono što je neophodno za nesmetano i normalno funkcionisanje: dom zdravlja, vaspitne dečije i obrazovne ustanove, kao i supermarket, zelena pijaca, mnoštvo restorana i kafea.

U ponudi je 18 luksuzno opremljenih stanova, poslovni prostor od 75m2 i 21 mesto u podzemnoj garaži. Stanovi su dvosobni, trosobni i četvorosobni, veličine od 63m2 do 135m2.

Svi stanovi su funkcionalno projektovani, svetli i prilagođeni potrebama savremenog života. Zbog toga je predviđena i kvalitetna oprema i visok kvalitet završnih radova. Stanovi imaju zastakljene terase, spoljnu stolariju sa termoizolacionim staklima i termo prekidima, hrastov parket prve klase...

Predviđena je i zelena površina, namenjena pre svega deci.

Kako kažu u kompaniji "Solidity RE", "ovim modernim objektom pomirene su tri bitne stvari: dobra lokacija, kvalitetan životni prostor i konkurentna cena.

A kada je u pitanju cena, ona iznosi 2. 200 EUR po m2 (sa uključenim PDV-om). Useljenje se očekuje na jesen 2012.

Više informacija na www.solidity.rs.

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.