NavMenu

Na Paliću u planu gradnja apart hotela sa velnes centrom

Izvor: eKapija Petak, 08.12.2023. 11:18
Komentari
Podeli
(Foto: Print screen / Urbanistički projekat / Design Office)
Na Paliću je u planu gradnja apart hotela sa velnes (wellnes) centrom. Objekat je projektovan na četiri etaže: prizemlje, sprat, potkrovlje i kula.

Planirani objekat treba da sadrži 36 apartmana, kafe sa mogućnošću služenja doručka, velnes deo koji obuhvata spa sa đakuzijem, sobu za masaže, teretanu i prateće sadržaje. Većina apartmana je jednoiposobnog karaktera, sa ponekom smeštajnom jedinicom tipa garsonjere i nekoliko većih apartmana - dvoiposobnih.

U prizemlju je predviđena kombinacija apartmanskog smeštaja, velnes sadržaja i kafea, dok se na spratu nalaze samo apartmani. U konstruktivnom smislu celine su povezane.

(Foto: Print screen / Urbanistički projekat / Design Office)

U prostornom pogledu, u horizontalnom pravcu, objekat je približno razuđenog oblika koji podseća na latinično slovo L i predstavlja jednu prostornu celinu. Glavni ulaz u objekat se nalazi sa južne strane parcele, koji izlazi na ulicu, dok je dvoribni planiran sa strane parkinga iz dvoribta, paralelno sa uličnom fasadom.


Ukupan broj parking mesta je 18.

Na parceli se nalazi kuća koja je predviđena za uklanjanje.

Naručilac projekta je fizičko lice iz Turske, idejno rešenje uradio je Design Office, a urbanistički projekat JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Subotica.

Javna prezentacija traje do 14. decembra.

A. K.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.