NavMenu

Na Kopaoniku niče apart-hotel sa 18 apartmana i više od 140 studija (FOTO)

Izvor: eKapija Utorak, 13.06.2023. 09:45
Komentari
Podeli
Projektovani izgled hotela (Foto: Urbanistički projekat/Bela Glava doo Beograd, Idejno rešenje/ Alatelje iz Vrnjačke Banje)Projektovani izgled hotela
Opštinska uprava Raška izložila je na javni uvid urbanistički projekat sa projektom parcelacije za izgradnju apart-hotela na Kopaoniku.

Investitor projekta je kompanija Mak Trade Investment iz Beograda.

Zemljište obuhvaćeno projektom je neizgrađeno građevinsko zemljište, ukupne površine 3650 m² i na njemu nema izgrađenih objekata. Reč je o parcelama na lokalitetu - potes Ornica koje su planirane kao javno zemljište -saobraćajnica, odnosno za izgradnju apartmana.

Na parceli je predviđena je izgradnja novoprojektovanog objekta čija je namena apart-hotel, ukupne bruto površine oko 14.665,66 m2 predviđene spratnosti Po+2Sut(-1,-2)+P+2+3Pk.

(Foto: Urbanistički projekat/Bela Glava doo Beograd, Idejno rešenje/ Alatelje iz Vrnjačke Banje)
U objektu je projektovan 141 studio i 18 apartmana različitih struktura i kvadrature kojima se pristupa sa južne strane. U objektu je predviđen i prostor za restoran, lobi bar, skijašnicu,zatvoreni i otvoreni bazen, spa centar, prostor za rekreaciju, tipa fitnes, teretana i market centar (i svi prateći sadržaji).

Obrađivač urbanističkog projekta je firma Bela Glava d.o.o. – Beograd, a obrađivač idejnog rešenja Alatelje iz Vrnjačke Banje.

Javni uvid trajaće do 18. juna 2023. godine

I. Ž.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.