NavMenu

Japan pomaže Dom zdravlja "Dr Ljubinko Đorđević" u Svrljigu

Izvor: Jugmedia Utorak, 19.03.2013. 08:54
Komentari
Podeli

Dom zdravlja u SvrljiguDom zdravlja u Svrljigu

Dom zdravlja "Dr Ljubinko Đorđević" dobio je od Vlade Japana 84.000 EUR za nabavku dva sanitetska vozila, opreme za laboratoriju, po jedne zubarske i ginekološke stolice, i renoviranje odeljenja za primanje infuzije.

Ugovor o donaciji potpisali su direktor svrljiškog Doma zdravlja dr Dragan Budimović i otpravnik poslova Ambasade Japana u Srbiji Kazuaki Kameda.

Prema rečima Kamede, japanska vlada je odobrila donaciju Domu zdravlja u Svrljigu nakon što je saznala da ovoj zdravstvenoj ustanovi nedostaje medicinska oprema i da zbog toga ima poteškoće u lečenju pacijenata.

Potpisivanju ugovorao donaciji prisustvovali su i državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Simo Vuković, predsednik opštine Svrljig Milija Miletić, predsednica Skupštine opštine Svrljig Jelena Trifunović i javni pravobranilac Opštinske uprave Svrljig Danijela Budimović.

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.