Izvor: eKapija | Četvrtak, 06.06.2019.| 09:56
Izdvojite članak Odštampajte vest

Zaposleni u Imleku uredili dvorište Instituta za majku i dete u Beogradu

Povodom Svetskog dana zaštite životne sredine, zaposleni u kompaniji Imlek organizovali su volontersku akciju, u okviru koje su uredili i oplemenili dvorište Instituta za majku i dete.

U skladu sa društveno odgovornom ulogom koju kompanija neguje, Imlekovi zaposleni su doprineli ulepšavanju dvorišta postavljanjem novih klupica za sedenje, sadnjom dekorativnog cveća, oplemenjivanjem, čišćenjem i postavkom kanti za otpad. Cilj ove akcije je očuvanje životne sredine i obezbeđivanje prijatnijeg boravka roditeljima i deci koji posećuju ovaj institut, navodi se u saopštenju kompanije Imlek.

- Zadovoljstvo nam je što se veliki broj zaposlenih u našoj kompaniji odazvao akciji uređenja dvorišta Instituta za majku i dete, i što smo na taj načih omogućili roditeljima i deci koji provode vreme u toj ustanovi da borave u prijatnijem ambijentu. Kompanija Imlek veliku pažnju poklanja kako socijalnim tako i ekološkim pitanjima, kao važnom segmentu društvene odgovornosti, čime dodatno skreće pažnju javnosti na značaj i potrebu očuvanja zdrave životne okoline - istakla je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.