NavMenu

Zoran Radojičić, gradonačelnik Beograda - Čast mi je što ćemo početi gradnju metroa

Izvor: Novosti Petak, 08.06.2018. 11:40
Komentari
Podeli
Zoran Radojičić (Foto: YouTube/screenshot)Zoran Radojičić
Novoizabrani gradonačelnik Beograda, Zoran Radojičić, kaže u intervjuu za Novosti da je prvi zadatak kojem će se posvetiti kao prvi čovek Beograda, okupljanje tima koji će biti deo kabineta.

- Kao hirurg i kao menadžer, naučio sam da je ključna stvar napraviti dobar tim i stalno raditi na tome da ljudi budu motivisani i posvećeni rezultatima.

Govoreći o najvažnijim gradskim projektima, Radojičić navodi da je izvesno da će biti gradonačelnik koji će započeti izgradnju metroa.

- Imaćemo tu čast da započnemo izgradnju beogradskog metroa. Moramo upoznati javnost sa detaljima ovog projekta. Neophodno je da se umreži čitav javni prevoz kako bismo imali manje putničkih vozila i rasteretili grad. Metro će našu prestonicu staviti na mapu velikih svetskih metropola, a Beograđani će brže stizati kući s posla.

NE NAPUŠTAM PACIJENTE

Na pitanje Novosti kako će uskladiti nove dužnosti sa obavezama koje ima prema pacijentima, Radojičić kaže:

- Imam pacijente koje pratim čitav njihov život i oni će ostati moji pacijenti. I do sada sam se trudio da im izađem u susret, da ne moraju da dolaze iz unutrašnjosti, već da mi analize šalju mejlom kako bih pratio njihovo stanje. Veliki je izazov to uskladiti. Moja ideja je da periodično odlazim u Tiršovu kako bih pregledao i operisao decu. Sa timom u Tiršovoj osmišljavam modele kako da ovo funkcioniše i da pacijenti dobiju moj maksimum u datim okolnostima.

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.