NavMenu

Uskoro javni poziv za zakup slobodnih tezgi i poslovnih prostora u podgoričkim tržnim centrima Pobrežje, Bazar i Forum

Izvor: eKapija Srijeda, 14.04.2021. 09:39
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Adisa/shutterstock.com)Ilustracija
Tržnice i pijace uskoro će objaviti javni poziv za davanje u zakup slobodnih tezgi i poslovnih prostora u tržnim centrima Pobrežje, Bazar i Forum.

Priprema javnog poziva je u finalnoj fazi, a javnim pozivom biće definisane pozicije tezgi i prostora u objektima, početne cijene, kao i uslovi za učešće.


- Na ovaj način želimo da podstaknemo i animiramo sve zainteresovane i potencijalne prodavce kako bi ponuda na našim pijacama i prostorima kojima upravljamo bila sadržajnija i još raznovrsnija, na zadovoljstvo naših svakodnevnih i kupaca - saopšteno je iz Glavnog grada.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Podgorica dobija Muzej savremene umjetnosti, Prirodnjački muzej i Kuću arhitekture - Evo kako će izgledati budući kompleks na prostoru kasarne Morača (FOTO)

Italijanski biro A-Fact osvojio je prvu nagradu na međunarodnom konkursu za idejno arhitektonsko rješenje kompleksa Muzeja savremene umjetnosti, prirodnjačkog muzeja i parka kulture i umjetnosti sa pratećim sadržajima, koji će se graditi se na prostoru nekadašnje kasarne Morača u Podgorici. Riječ je o radu pod šifrom 34prirodnjackimuzej3996, a članove tima čine Andrea Rossi, Giovanni Sanna i Pierluigi Turco. Oni su osvojili iznos od

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.