NavMenu

NLB banka omogućila beskontaktna plaćanja do 40 EUR bez unošenja šifre

Izvor: eKapija Srijeda, 22.04.2020. 15:39
Komentari
Podeli
(Foto: Adriana Iacob/shutterstock.com)
Prateći trendove u poslovanju, NLB Banka je na svim svojim platnim terminalima omogućila beskontaktna plaćanja za iznose do 40 EUR, bez potrebe za unošenjem četvorocifrene šifre kartice - PIN-a.

Kako se navodi na sajtu banke, sve kartice u ponudi NLB-a omogućavaju beskontaktno plaćanje.

- Ovakav način plaćanja je brži i jednostavniji, a u okolnostima u kojima se sada nalazimo, kada je preporučeno smanjiti svaki fizički kontakt, te voditi računa da što manje dodirujemo površine na kojima se potencijalno virus može duže zadržati (kovanice, papirni novac), svakako i sigurniji. PIN ostaje u slučajevima kada iznos trgovine prelazi vrijednost od 40 EUR. Ovaj benefit omogućen je za sve korisnike Visa i Mastercard beskontaktnih platnih kartica - navode se na sajtu NLB banke.

Iz banke preporučuju korišćenje NLB platne kartice, jer osim navedenih benefita, sa njima korisnici mogu da ostvare posebne popuste i trgovinu na rate kod brojnih NLB partnera širom Crne Gore.

- Sve veći broj trgovaca koji prihvataju beskontaktne kartice kao način plaćanja, rezultat je sve veće potražnje među korisnicima koji su kartice prihvatili kao jednostvana, sigurna rješenja za obavljanje plaćanja - zaključuju iz NLB banke.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Podgorica dobija Muzej savremene umjetnosti, Prirodnjački muzej i Kuću arhitekture - Evo kako će izgledati budući kompleks na prostoru kasarne Morača (FOTO)

Italijanski biro A-Fact osvojio je prvu nagradu na međunarodnom konkursu za idejno arhitektonsko rješenje kompleksa Muzeja savremene umjetnosti, prirodnjačkog muzeja i parka kulture i umjetnosti sa pratećim sadržajima, koji će se graditi se na prostoru nekadašnje kasarne Morača u Podgorici. Riječ je o radu pod šifrom 34prirodnjackimuzej3996, a članove tima čine Andrea Rossi, Giovanni Sanna i Pierluigi Turco. Oni su osvojili iznos od

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.