EBRD ASB Serbia


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
EBRD Advice for Small Businesses Serbia
ADRESA
Blue Centre, Španskih boraca 3 B1VI, 11070 Beograd
Odgovorno lice
Aleksandra Miladinović
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Događaji
Ličnosti
Opis delatnosti
U okviru EBRD (Evropska Banka za obnovu i razvoj) postoji i program podrske malom biznisu ASB (Advice for Small Businesses) koji pomaze preduzecima da poboljsaju svoje performanse i konkurentnost kroz angazovanje domacih konsultanata radi poslovnih saveta i podrske u odredjenim oblastima poslovanja, ili angazovanjem medjunarodnih eksperata radi uvodjenja najboljih svetskih praksi u menadzmentu. ASB je operativan u 25 zemalja od Centralne Evrope do Centralne Azije i Juznog Mediterana. Dosadašnji rezultat je više od 20.000 uspešno realizovanih projekata dok je samo u Srbiji do oktobra 2018. godine uspešno realizovano 900 projekata.
CILJEVI ASB- Pružanje podrške razvoju i konkurentnosti malih i srednjih preduzeća putem finansijske pomoći koja će se koristiti za dobijanje poslovnih saveta i konsalting usluga od strane najboljih domaćih konsultantskih firmi, kao i razvoj i poboljšanje kvaliteta usluga domaće konsultantske zajednice u zadovoljavanju potreba preduzeća.
Takođe podrazumeva saradnju i pomoć pri izboru odgovarajućih domaćih konsultanata u rešavanju specifičnih poslovnih problema i izvršenju konkretnih konsultantskih zadataka, kao i organizaciju treninga, seminara, okruglih stolova i dogadjaja vidljivosti.


Vesti