NavMenu

SKIPER OPERACIJE d.o.o. - Kempinski Hotel Adriatic Istra Savudrija

Potpuni naziv:

SKIPER OPERACIJE društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge i turistička agencija - Kempinski Hotel Adriatic Istria Croatia Salvore

Odgovorno lice:

Konstantin Zeuke, General Manager

Matični broj:

OIB ???????????

Kontakt

Adresa:Alberi 300 A, 52475 Savudrija, Croatia
Telefon: ??? ?? ??? ???
Fax: ??? ?? ??? ???
Email:no-reply@example.com

Status, prihod, vlasništvo

Oblik svojine:

privatna

Opis delatnosti

Kempinski Hotel Adriatic Istria Croatia, Vaš prvi luksuzni resort s 5 zvjezdica na moru u Hrvatskoj, smješten na sjeverozapadnoj obali Istre svega 5 sati vožnje od Milana, Münchena i Beča.

Boravite u resortu smještenom na samom moru, u raskošnom zelenom okolišu i predivnim pogledom na Sloveniju, Italiju te austrijske Alpe.

Ovaj aktivan suvremeni hotel nudi Vam 186 luksuznih Soba i Suitova, 3.000 m2 Carolea SPA, 1 unutarnji (od 1. prosinca 2009. ponovo u funkciji), te 2 vanjska grijana bazena.

Naša 2 Restorana nude Vam jedinstveni doživljaj u okusima istarske, mediteranske, te specijaliteti sa roštilja te raznim okusima u regiji poznatoj po tartufima i ekstra djevičanskom ulju.

Pregršt unutarnjih i vanjskih Barova nadopunjuju ovu bogatu ponudu. Vaše se vjenčanje može održati u privatnoj kapeli Kempinski uz nezaboravnu glamuroznu svečanost na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, u elegantnoj plesnoj dvorani u samom hotelu.

Resort nudi samostalan Kongresni Centar s kapacitetom do 250 sjedećih mjesta, predivan pogled na Jadransko more, najsuvereniju tehnološku opremu i još mnogo toga... Zaigrajte golf na prvom Golf Championship igralištu sa 18 rupa u Hrvatskoj, na Kempinski Golf Adriaticu, na samo nekoliko minuta hoda od hotela.

Doživite nezaboravan dan u Club House-u, koji Vam nudi, od najma palica, Pro shop-a do restorana kao idealnog mjesta za proslavu odigrane partije golfa. Kempinski Residences Adriatic nudi 22 privatne vile i 20 privatnih luksuznih apartmana koji Vam stoje na raspolaganju za prodaju.
Prikaži pun opis

Vesti

Vidi sve

18.10.2019.  |  Turizam, sport, kultura

MK Group ulaže 5 mil EUR u hotel u Istri

Kompanija MK Group je od 2017. godine vlasnik Skipper Resort-a u Savudriji u Istri, koji se prostire na više od 200.000 m2. Ovaj kompleks obuhvata Kempinski Hotel Adriatic, 21 luksuznu vilu, golf teren i apartmane ukupne površine oko 15.000 m2, saopšteno je iz kompanije. - Istra pruža velike potencijale za razvoj turizma i MK Group u ovom delu regiona želi da bude aktivan partner razvoju,

Iz kataloga roba i usluga

Izgradnja hotela i restorana

Izgradnja hotela

Usluge hotela, restorana i maloprodaje

Hotelske usluge

Ostale hotelske usluge

Raznovrsne poslovne i srodne usluge