NavMenu

Ordinacija Radojčić Beograd

Potpuni naziv:

Specijalistička ginekološko-akušerska ordinacija Radojčić Beograd

Odgovorno lice:

Ljiljana Radojčić

Kontakt

Adresa:Braničevska 2, 11000 Beograd
Telefon: ??? ?? ???? ???, ?? ?? ???, ?? ?? ?? ???, ?? ?? ?? ??
Fax: ??? ?? ???? ???
Email:no-reply@example.com
no-reply@example.com

Status, prihod, vlasništvo

Oblik svojine:

privatna

Opis delatnosti


• Počeci rada Ginekološko akušerske ordinacije „Radojčić“ datiraju od 1996. god. Prve lokacije rada su bile Cetinska 6, Milana Rakića 26 , od 2000. Kosovska 28. Septembra 2009. god ordinacija se preseljava na prelepu lokaciju pored Svetosavskog platoa u Ulicu Braničevska 2. Prostor je namenski zidan za potrebe ordinacije, po svim zakonskim propisima za zdravstvenu ustanovu.

• U mogućnosti smo pružiti zdravstvene usluge kako iz ginekologije i akušerstva,tako i konsultativne preglede eminetnih stručnjaka iz oblasti endokrinologije, urologije, reumatologije, hirurgije, dermatologije.
• Budućnost vidimo u daljem stručnom usavršavanju i uvođenju najsavremenije opreme, prateći svetske standarde moderne medicine.
Prikaži pun opis

Vesti

Vidi sve

06.10.2014.  |  Zdravstvo

Ljiljana Radojčić, osnivač Ginekološko-akušerske ordinacije Radojčić - biografija

Rođena u Somboru. 1975 godine završila Medicinski fakultetu u Zagrebu1981 godine završila specijalizacijui iz ginekologije i akušerstva u Zagrebu1989 godine magistrirala na Medicinskom fakultetu u Beogradu iz oblasti humane reprodukcije1997 godine dobila titulu primarijus od Ministarstva zdravlja Republike Srbije2001 godine izabrana za docenta na Hiruskoj katedri VMA2001 godine doktorirala

Iz kataloga roba i usluga

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit