NavMenu

Premier Prezident hotel Sremski Karlovci

Potpuni naziv:

Premier Prezident hotel Sremski Karlovci

Kontakt

Adresa:Karađorđeva br.2, 21205 Sremski Karlovci
Telefon: ??? ?? ??? ???
Fax:
Email:no-reply@example.com

Status, prihod, vlasništvo

Oblik svojine:

privatna

Opis delatnosti

U strogom centru Sremskih Karlovaca, odmah pored velelepne Bogoslovije Svetog Arsenija, lociran je Premier Preziden Hotel. Idealno pozicioniran, svega desetak kilometara od Novog Sada, a 80 km od Beograda, pruža Vam mogućnost da barem na kratko pobegnete iz stvarnosti i da na kvalitetan način provedete svoje slobodne, dragocene trenutke.

Poseta Hotelu je posebno iskustvo, koje će Gost zasigurno pamtiti...Šetnjom kroz Premier Prezident, imate osećaj da koračate dvorcem iz perioda baroka, jer nameštaj i svi detalji Vas vraćaju u minule epohe tog perioda.Pored 18 raskošnih soba i apartmana, Gostima je na raspolaganju Wellness And Spa Centar sa zatvorenim bazenom (teretana, sauna, jacuzzi, masaža i frizerski salon), Lounge Bar Louis XVI, Balska-Konferenciona Dvorana kapaciteta do 250 mesta i VIP sala idealna za manje skupove (kapacitet do 20 mesta).

Posebna pogodnost za Goste: Upotreba Wellness And Spa Centra, kao i Wierlless – a je GRATIS za Goste Hotela.
Prikaži pun opis

Vesti

Vidi sve

07.11.2018.  |  Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Beograd na Svetskom sajmu turizma u Londonu

Turistička organizacija Beograda i ove godine predstavlja turističku ponudu našeg grada na jednom od najvećih i najznačajnih sajmova turizma u svetu, na Svetskom sajmu turizma u Londonu – WTM, u periodu od 5. do 9. novembra. Sajam turizma WTM (World Travel Market) je jedan od vodećih globalnih događaja za turističku industriju koji okuplja oko 5.000 izlagača iz 182 zemlje i broji

Iz kataloga roba i usluga

Hotelske usluge