NavMenu

AMBERO CONSULTING PREDSTAVNIŠTVO BEOGRAD

Potpuni naziv:

AMBERO CONSULTING PREDSTAVNIŠTVO BEOGRAD

Odgovorno lice:

Nataša Rastoder

Matični broj:

????????

PIB:

?????????

Datum osnivanja:

??.??.????

Pretežna delatnost:

(????) Lorem ipsum dolor sit amet

Kontakt

Adresa:Obilićev venac 18-20/V, 11000 Beograd
Telefon: ??? ?? ?? ?? ???
Fax: ??? ?? ???????
Email:no-reply@example.com

Status, prihod, vlasništvo

Oblik svojine:

privatna

Broj zaposlenih:

? (????)

Nivo prihoda/godina:

???-??? EUR

Rast prihoda:

%

Vlasnici

Ime Prezime, ???%

Opis delatnosti

Preduzece AMBERO Consulting Gesellschaft mbH, sa sedištem u nemackom gradu Kronberg im Taunus, osnovano je u oktobru 2003. godine kao naslednik kancelarija IUE Costa Rica, San José i IUE Dr. Amler VBI, iz Frankfurta na Majni.
Cilj preduzeća je priprema, sprovodjenje i evaluacija razvojnih projekata, njihovo stručno praćenje i osmišljavanje, razvoj i distribucija inovativnih metoda i procesa, kao i konsultacije sa drugim preduzećima u ovoj oblasti, u zemlji i inostranstvu.

AMBERO nudi usluge za sve faze projektnog ciklusa, od preliminarne studije do upravljanja projektom i ex-post evaluacije. Kao nezavisno preduzeće za konsultantske usluge i inženjering, AMBERO je specijalizovan za pružanje stručnih usluga orijentisanih ka klijentima, naročito u oblastima upravljanja zemljištem, dobre uprave, decentralizacije, regionalnog i lokalnog razvoja, zaštite životne sredine i prirodnih dobara, upravljanja rizikom i kreiranja politike.

AMBERO se ističe svojim individualnim rešenjima prilagodjenim svakoj pojedinačnoj situaciji i zahtevima korisnika.

U početku, preduzeće je bilo usredsredjeno prvenstveno na Srednju i Južnu Ameriku. Danas je preduzece AMBERO sve više aktivno u jugoistočnoj Evropi, Africi i Aziji. Mi nudimo profesionalnu saradnju sa stručnim preduzećima i konsultantima na terenu.

Naše intervencije su uglavnom u oblasti medjunarodne razvojne saradnje. Naši korisnici su GIZ, KfW, EU, AFD, InWEnt , BGR, FAO, UNODC, World Bank (GEF) i predstavništva nacionalnih institucija u inostranstvu.
Prikaži pun opis

Vesti

Vidi sve

09.11.2019.  |  Građevina

Dodeljena Velika nagrada Salona urbanizma u Nišu - Sledeći Salon u Kragujevcu

Salon urbanizma u Nišu, 28. po redu, svečano je otvoren juče, 8. novembra, i trajaće do 13. novembra. U Oficirskom domu, gde su 1914. i 1915. godine bile Vlada i Skupština Srbije, predstavljena su 154 rada iz 12 kategorija. Kako je ovom prilikom rekao predsednik Udruženja urbanista Srbije Aleksandar Jevtić, ovogodišnji Salon obiluje raznovrsnim temama, dok je predsednica Saveta Salona

Iz kataloga roba i usluga

Upravljanje zemljištem

Ekološki konsalting kod izgradnje, ekologija

Poslovni konsalting, konsalting menadžmenta i srodne usluge

Konsalting vezan za uticaj na životnu sredinu