NavMenu

PREMIJER D.O.O. Doboj

Potpuni naziv:

PREMIJER D.O.O. Doboj

Odgovorno lice:

Rankica Panić

Kontakt

Adresa:Dobojske brigade bb, 84000 Doboj
Telefon: ??? ?? ??? ???
Fax: ??? ?? ??? ???
Email:no-reply@example.com

Status, prihod, vlasništvo

Oblik svojine:

privatna

Opis delatnosti

PREMIER Doboj se više godina (od 2000.g.) bavi trgovinom robe na veliko. U svome radu bilježi značajne rezultate i dobit. Od 2011 godine mijenja svoju poslovnu orjentaciju i akumuliranu dobit ulaže u tekstilni pogon za proizvodnju različitih odjevnih predmeta. Iste godine kupuje zemljište i građevinski objekat i vodi aktivnosti na osposobljavanju istog za proizvodnju. Uporedo istražuje tržište i iznalazi potencijalne kupce. U 2012 godini registruje PJ Proizvodni pogon za proizvodnju sa pretežnom djelatnošću proizvodnje odjevnih predmeta.

Proizvodni pogon je opremljen najsavremenijim mašinama za pružanje svih vrsta usluga kako u modnoj tako i u namjenskoj industriji. U svom sastavu ima vlastitu kotlovnicu za proizvodnju tehnološke pare. U proizvodnji su zaposleni ambiciozni radnici koji svojim radom zadovoljavaju zahtjevne domaće i inostrane kupce.

Preduzeće „PREMIER“ d.o.o. Doboj , proizvodi i pruža usluge šivanja (lohn posao) različitih odjevnih predmeta kao što su:

- kaputi
- jakne
- blejzeri
- hlače
- suknje
- sve vrste radne zaštitne odjeće
- sve vrste uniformi(policija,vojska itd.)
Prikaži pun opis

Vesti

Vidi sve

08.12.2017.  |  Agro, Energija, Industrija, Građevina, Turizam, sport, kultura

Dodijeljene nagrade najboljim menadžerima i kompanijama BiH za 2017. - Pogledajte ko su pobjednici

Stručni žiri nezavisne Agencije za izbor i promociju najuspješnijih poslovnih ljudi i kompanija je dodijelio 27 nagrada najuspješnijim menadžerima, ali i više specijalnih nagrada za ličnost godine, najministre, najnačelnike, najmedije... Stručni žiri nezavisne evropske agencije je ove godine donio odluku da se dodijele četiri nagrade za životno djelo najzaslužnijim pojedincima. Ove

Iz kataloga roba i usluga

Lorem