Energoprojekt Holding a.d. Beograd


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Energoprojekt Holding, akcionarsko društvo za holding poslovanje, Beograd
ADRESA
Bulevar Mihaila Pupina 12, 11070 Novi Beograd
Odgovorno lice
Stojan Čolakov
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Događaji
Ličnosti
Filantropija
Galerije
Saopštenja
Opis delatnosti
Energoprojekt se od 1951. godine kada je osnovan, razvio u složen poslovni sistem koji obuhvata 12 kompanija sa sedištem u Beogradu i preko 22 kompanije, predstavništva i filijale u svetu.

Kao pouzdan, efikasan i kreativan partner, Energoprojekt uspešno povezuje tehničkotehnološko znanje i razumevanje specifičnosti lokalnih tržišta sa bogatim međunarodnim iskustvom. Sve ovo čini osnovu za širok i sveobuhvatan spektar projektantskokonsultantskih, izvođačkih i inženjering usluga koje pruža svojim klijentima.

Energoprojekt je aktivan u oblastima:

• Energetike - proizvodnje, transporta i distribucije energije,
• Infrastrukture
• Visokogradnje
• vodoprivrede i zaštite životne sredine
• industrije,
• informacionih tehnologija.

U sedam decenija postojanja Energoprojekt je projektovao i/ili izgradio projekte u preko 70 zemalja sveta (50 hidroelektrana, 34 termoelektrane, 15 energana, 20 toplana, 34 sistema danjinskog grejanja, preko 200 trafostanica, više hiljada kilometara dalekovoda, 50 postrojenja za preradu voda, 40 hidromelioracionih sistema, veliki broj objekata putne infrastrukture, preko 1.300 složenih projekata u oblasti industrije, 100 javnih objekata, 10 konferencijskih centara, preko milion m2 komercijalnih prostora i preko milion m2
prostora različite namene).

Sistem Energoprojekt danas ima ugovorenih projekata u vrednosti od preko 300 miliona evra i prosečan godišnji prihod od 300 miliona evra.

U uslovima stalno rastuće konkurencije - sinergija znanja, poslovne kompetencije I iskustva, potkrepljena impresivnom listom realizovanih projekata i klijenata u zemlji I inostranstvu, glavna su prednost i ključ uspeha SISTEMA ENERGOPROJEKT.