NavMenu

"Orlovi" na Mundijalu u Puminim dresovima?

Izvor: B92 Utorak, 13.03.2018. 19:33
Komentari
Podeli
(Foto: Bplanet/shutterstock.com)
Fudbalski savez Srbije (FSS) trebalo bi da potpiše sponzorski ugovor sa kompanijom Puma, čije će dresove Orlovi nositi na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Reprezentacija Srbije biće u novoj opremi na najvećem fudbalskom turniru, a na društvenim mrežama već su se pojavili detalji kako bi oni mogli da izgledaju. I to na kakav način – objavljene su zvanične Panini sličice za Mundijal na kojima se vidi da naši igrači nose dresove nemačkog proizvođača opreme.

Detalji se ne vide, a Savez još nije potvrdio da je došlo do saradnje, pa nije sigurno da će dresovi izgledati baš kao na sličicama.

Ugovor FSS sa Umbrom je istekao, a iako je bilo ponuda iz Kine, ispostavilo se da je izbor pao na Pumu.


Najveći deo "kolača", kada je reč o oblačenju reprezentacija na Mundijalu, imaju kompanije Nike i Adidas, a u Puminim dresovima će igrati Urugvajci i reprezentacija Švajcarske, protiv koje će Srbija igrati u grupi na Svetskom prvenstvu.

Puma je sponzor i Italijanima, Slovacima, Česima i Austrijancima, ali se oni nisu kvalifikovali za Svetsko prvenstvo koje počinje u junu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.09.2024.  |  Finansije

Vlada Mađarske usvojila akt o smanjenju čekanja na graničnim prelazima sa Srbijom

Vlada Mađarske usvojila je akt o razvojnim potrebama za realizaciju određenih mera u cilju smanjenja vremena čekanja na graničnim prelazima sa Republikom Srbijom, objavio je Balint Pastor, predsednik Saveza vojvođanskih Mađara. - Shodno ovoj odluci, snage granične policije na prelazu Reske biće povećane za 78, a na prelazima Tompa i Hercegsanto za 125 lica, takođe će se nabaviti i neophodna tehnička oprema u 2024-2025. godini -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.