NavMenu

Sajam sezonskog zapošljavanja 15. marta u Titvu

Izvor: eKapija Srijeda, 13.03.2024. 14:05
Komentari
Podeli
Tivat (Foto: Shutterstock/Olga Gavrilova)Tivat
Opština Tivat i Biznis info centar, u saradnji sa najvećim platformama za zapošljavanje, Zaposli.me i Prekoveze.me, organizovaće u petak Sajam sezonskog zapošljavanja u hotelu Palma.

Vrata sajma biće otvorena od deset do 14 sati za sve koji su u potrazi za sezonskim poslom.

U ponudi će se naći preko 150 radnih pozicija kod renomiranih poslodavaca, kao što su hoteli Chedi, Mamula Island i Regent Porto Montenegro, zatim Luštica Development, preduzeća Una i Voli Trade, Hotel La Fleur, ali i lokalni ugostitelji.

- Predstojeći Dan otvorenih vrata predstavlja idealnu priliku za sticanje novog radnog i životnog iskustva, kroz sezonsko zaposlenje u turizmu i ugostiteljstvu, u podsticajnom okruženju - naveli su iz Sekretarijata za privredu Opštine Tivat.

Kako su dodali, posjetioci sajma biće u prilici da se upoznaju i na licu mjesta razgovaraju sa potencijalnim poslodavcima, pa se svim zainteresovanima savjetuje da ponesu sa sobom više primjeraka CV-ja.

- Napominjemo da većina poslodavaca obezbjeđuje ili pokriva troškove smještaja tokom trajanja radnog angažmana, zato pozivamo i kandidate koji nijesu iz Tivta da posjete sajam u petak - zaključili su iz Sekretarijata.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.