NavMenu

Bizerba vage iz Valjeva oko Nove godine - U prvoj fazi 300 radnih mjesta

Izvor: Politika Utorak, 13.09.2022. 15:55
Komentari
Podeli
(Ilustracija) Krajem godine predviđen je završetak građevinskih radova i početak rada nove fabrike njemačke kompanije Bicerba (nem. Bizerba) u Valjevu. Bicerba je jedan od svjetskih lidera u oblasti tehnologije izrade proizvoda za mjerenje i siječenje hrane i jednog od vodećih dobavljača hardverskih i softverskih rješenja koja se koriste u tehnologiji vaganja, siječenja i etiketiranja.

U prvoj fazi koja će trajati dvije do tri godine, u ovoj firmi biće otvoreno oko 300 novih radnih mjesta, saopštila je Marina Cvijetić, komercijalni direktor Bicerba Valjevo, prenosi sajt Politika. Na nedavnom sajmu zapošljavanja u Valjevu ona je poručila da su im potrebni svi profili radnih mesta, počev od proizvodnje, preko magacina, logistike, administracije, operativno-strateške nabavke, do finansija i računovodstva.

- Zainteresovani smo da što veći broj Valjevaca i Valjevki budu članovi našeg tima. Proizvodićemo i isporučivati vage za cio svijet, pružamo ruku svim zainteresovanim ljudima da dođu da se informišu o kompaniji, da dostave svoju biografiju - izjavila je Cvijetićeva.


I dodala da je na adresu ove kompanije u prethodnom periodu već stiglo preko 500 mejlova, prijava za posao.

- Trenutno se u Valjevu grade tri fabrike u kojima će biti 2.300 novih radnih mjesta. Radimo na tome da broj nezaposlenih u Valjevu bude na nivou statističke greške i da svako ima mogućnost da se zaposli - izjavio je gradonačelnik Lazar Gojković na otvaranju sajma.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.