Metalac Posuđe Gornji Milanovac

Veliko preduzeće

Potpuni naziv:

METALAC POSUĐE DOO GORNJI MILANOVAC

Odgovorno lice:

Stojan Slović

Matični broj:

????????

PIB:

?????????

Datum osnivanja:

??.??.????.

Pretežna delatnost:

(????) Lorem ipsum dolor sit

Contact

Adresa:Kneza Aleksandra 212, 32300 Gornji Milanovac
Telefon: ??? (?)?? ??? ???
??? (?)?? ??? ???
Fax: ??? (?)?? ??? ???
Email:no-reply@example.com

Status, income, ownership

Oblik svojine:

private property

Broj zaposlenih:

??? (????)

Nivo prihoda/godina:

???-??? EUR

Vlasnici

Ime firme, ???%

Activity description

Metalac Posuđe je najveće preduzeće unutar Metalac a.d. sa 40-50% učešća u ukupnom prihodu Kompanije.

Proizvodimo emajlirano, teflonizirano i inox posuđe. Fabrika emajliranog posuđa postoji od 1959. godine. Fabrika tefloniziranog od 1994., a fabrika inox posuđa od 1999. godine. Sve fabrike se nalaze u Gornjem Milanovcu i zapošljavaju ukupno 760 radnika.

Metalac Posuđe ima status jednog od najboljih proizvođača posuđa u Evropi. Zahvaljujući visokom kvalitetu proizvoda i pouzdanosti u poslovanju, oko 70 odsto proizvodnje emajliranog posuđa odlazi kupcima u 25 zemalja širom sveta, najviše u zemlje EU i Rusiju. Najznačajniji kupci Metalčevog posuđa su partneri iz Francuske, Rusije, Španije, Engleske, Nemačke, Italije... a od 2005. godine i na tržištu Amerike i Australije. Na domaćem terenu Metalac je apsolutni lider sa učešćem od oko 65 odsto na tržištu posuđa. Sveukupno, oko 4 miliona posuda Metalac svake godine nađe put do kupaca širom sveta.

U asortimanu Metalac Posuđa ima više od 500 proizvoda različitih kombinacija forme, veličine, materijala i boja. Kada se ovim parametrima pridruži spektar dekora, asortiman dostiže između 1500 i 2000 različitih proizvoda.

Naše konkurentske prednosti su: visok kvalitet proizvoda, proizvođačka fleksibilnost na zahteve kupca i poštovanje rokova isporuke. Metalac je sve procese zaokružilo pod jednim krovom - mehanička obrada, emajliranje, izrada bakelitnih elemenata i dekora, dizajn proizvoda i ambalaže, kao i transport.

Preduzeće Metalac Posuđe je integrisalo sisteme upravljanja kvalitetom i zaštitom životne sredine što potvrđuju TUV sertifikati ISO 9001 i ISO 1400. Inače, istraživanje koje je za potrebe projekta "Najbolje robne marke Srbije" 2005. godine sprovela GFK group, pokazalo je da 56,4 odsto potrošača u Srbiji svrstavaju posuđe Metalac na prvo mesto kao natprosečno kvalitetan proizvod.

U akciji Najbolje robne marke Srbije, u konkurenciji 80 preduzeća u svim robnim grupama, robna marka "Posuđe Metalac" je u 2006., 2005. kao i u 2004. godini svrstana među tri najbolje. Osim tržišno finansijskih rezultata u ocenjivanju su učestvovali i potrošači.
Prikaži pun opis

News

view all

19.09.2019.  |  Energy, Industry, Construction

Energetske menadžere dobiće 17 kompanija - Cilj su mala ulaganja i kratak rok povraćaja investicije

Privredna komora Srbije, u okviru projekta EUREM Next 2019, organizovala je obuku energetskih menadžera, koja je trajala od marta ove godine. Bilo je predviđeno učešće 12 predstavnika različtih kompanija, ali je zbog izuzetne zainteresovanosti obuku prošlo njih 17. Ušestvovali su predstavnici kompanija: Elixir Prahovo, Perutnina Ptuj, Rauch Serbia, Somboled, Fabrika kartona Umka,

Iz kataloga roba i usluga

Kitchenware

Food containers

Dishes

Other contacts

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed eget rutrum mauris In eu congue sapien Integer a leo sed orci semper auctor Etiam a nisl euismod elementum orci vel condimentum enim Sed placerat velit eget neque venenatis molestie Nunc accumsan ante et