Metalac Posuđe Gornji Milanovac


Groß Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
METALAC POSUĐE DOO GORNJI MILANOVAC
ADRESSE
Kneza Aleksandra 212, 32300 Gornji Milanovac
Verantwortliche Person
Stojan Slović
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Finanzen
Personen
Bildstrecken
Beschreibung der Tätigkeit
Metalac Posuđe je najveće preduzeće unutar Metalac a.d. sa 40-50% učešća u ukupnom prihodu Kompanije.

Proizvodimo emajlirano, teflonizirano i inox posuđe. Fabrika emajliranog posuđa postoji od 1959. godine. Fabrika tefloniziranog od 1994., a fabrika inox posuđa od 1999. godine. Sve fabrike se nalaze u Gornjem Milanovcu i zapošljavaju ukupno 760 radnika.

Metalac Posuđe ima status jednog od najboljih proizvođača posuđa u Evropi. Zahvaljujući visokom kvalitetu proizvoda i pouzdanosti u poslovanju, oko 70 odsto proizvodnje emajliranog posuđa odlazi kupcima u 25 zemalja širom sveta, najviše u zemlje EU i Rusiju. Najznačajniji kupci Metalčevog posuđa su partneri iz Francuske, Rusije, Španije, Engleske, Nemačke, Italije... a od 2005. godine i na tržištu Amerike i Australije. Na domaćem terenu Metalac je apsolutni lider sa učešćem od oko 65 odsto na tržištu posuđa. Sveukupno, oko 4 miliona posuda Metalac svake godine nađe put do kupaca širom sveta.

U asortimanu Metalac Posuđa ima više od 500 proizvoda različitih kombinacija forme, veličine, materijala i boja. Kada se ovim parametrima pridruži spektar dekora, asortiman dostiže između 1500 i 2000 različitih proizvoda.

Naše konkurentske prednosti su: visok kvalitet proizvoda, proizvođačka fleksibilnost na zahteve kupca i poštovanje rokova isporuke. Metalac je sve procese zaokružilo pod jednim krovom - mehanička obrada, emajliranje, izrada bakelitnih elemenata i dekora, dizajn proizvoda i ambalaže, kao i transport.

Preduzeće Metalac Posuđe je integrisalo sisteme upravljanja kvalitetom i zaštitom životne sredine što potvrđuju TUV sertifikati ISO 9001 i ISO 1400. Inače, istraživanje koje je za potrebe projekta "Najbolje robne marke Srbije" 2005. godine sprovela GFK group, pokazalo je da 56,4 odsto potrošača u Srbiji svrstavaju posuđe Metalac na prvo mesto kao natprosečno kvalitetan proizvod.

U akciji Najbolje robne marke Srbije, u konkurenciji 80 preduzeća u svim robnim grupama, robna marka "Posuđe Metalac" je u 2006., 2005. kao i u 2004. godini svrstana među tri najbolje. Osim tržišno finansijskih rezultata u ocenjivanju su učestvovali i potrošači.

Nachrichten