Qiwi PPK d.o.o. Beograd - privredno društvo obrisano iz registra


Main info
FULL NAME
QIWI PPK DOO BEOGRAD - privredno društvo obrisano iz registra
ADDRESS
Svetozara Markovića 60, 11000 Beograd
Responsible person
Dragan Ranković

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Finance
Activity description
QIWI PPK doo je kompanija koja se bavi pružanjem usluga trenutnih elektronskih plaćanja u Srbiji.

USLUGE:
Mobilna Telefonija

Qiwi pruža mogućnost dopune kredita na platnom terminalu za pre-paid korisnike kao i opciju uplate računa za post-paid pretplatnike za sve operatere mobilne telefonije na našem tržištu. Qiwi pruža mogućnost dopune kredita na platnom terminalu za pre-paid korisnike kao i opciju uplate računa za post-paid pretplatnike za sve operatere mobilne telefonije na našem tržištu.

Komunalne Usluge

Realizacija plaćanja komunalnih usluga na Qiwi Terminalima (info strana, fiksne telefonije, električne energije, grejanja,gasa,itd.) predstavlja najveću pogodnost u vidu dostupnosti i uštede vremena za korisnike.

Internet Kablovska

Uplata i dopuna internet sati (ADSL, Dial-Up) svih provajdera kao i plaćanje post-paid računa kablovskim operaterima predstavlja novi vid usluge koji će biti dostupan samo na Qiwi platnim terminalima.

Kataloška Kupovina

Veliku novinu i prednost na našem tržištu predstavlja izvodljivost plaćanja kataloških porudžbina putem Qiwi platnih terminala kao i mogućnost on-line shopping-a..

Avionske karte

Kupovina avionskih karata putem interneta (e-tickets) zauzima u proseku udeo od 80% na svetskom nivou. Platni terminali znatno povećavaju broj putnika koji su u mogućnosti da kupe e-karte zahvaljujući pogodnosti gotovinskog plaćanja.

Osiguranja i krediti
Uplata osiguranja putem Qiwi platnih terminala smanjuje troškove osiguravajućih društava, agenata i pojednostavljuje proceduru plaćanja za fizička lica. Klijentima banaka dostupne su mogućnosti uplata rata za kredit, dopuna računa i bankovnih kartica 24 časa dnevno, 365 dana u godini.

News