Qiwi PPK d.o.o. Beograd - privredno društvo obrisano iz registra


Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
QIWI PPK DOO BEOGRAD - privredno društvo obrisano iz registra
ADRESSE
Svetozara Markovića 60, 11000 Beograd
Verantwortliche Person
Dragan Ranković

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
QIWI PPK doo je kompanija koja se bavi pružanjem usluga trenutnih elektronskih plaćanja u Srbiji.

USLUGE:
Mobilna Telefonija

Qiwi pruža mogućnost dopune kredita na platnom terminalu za pre-paid korisnike kao i opciju uplate računa za post-paid pretplatnike za sve operatere mobilne telefonije na našem tržištu. Qiwi pruža mogućnost dopune kredita na platnom terminalu za pre-paid korisnike kao i opciju uplate računa za post-paid pretplatnike za sve operatere mobilne telefonije na našem tržištu.

Komunalne Usluge

Realizacija plaćanja komunalnih usluga na Qiwi Terminalima (info strana, fiksne telefonije, električne energije, grejanja,gasa,itd.) predstavlja najveću pogodnost u vidu dostupnosti i uštede vremena za korisnike.

Internet Kablovska

Uplata i dopuna internet sati (ADSL, Dial-Up) svih provajdera kao i plaćanje post-paid računa kablovskim operaterima predstavlja novi vid usluge koji će biti dostupan samo na Qiwi platnim terminalima.

Kataloška Kupovina

Veliku novinu i prednost na našem tržištu predstavlja izvodljivost plaćanja kataloških porudžbina putem Qiwi platnih terminala kao i mogućnost on-line shopping-a..

Avionske karte

Kupovina avionskih karata putem interneta (e-tickets) zauzima u proseku udeo od 80% na svetskom nivou. Platni terminali znatno povećavaju broj putnika koji su u mogućnosti da kupe e-karte zahvaljujući pogodnosti gotovinskog plaćanja.

Osiguranja i krediti
Uplata osiguranja putem Qiwi platnih terminala smanjuje troškove osiguravajućih društava, agenata i pojednostavljuje proceduru plaćanja za fizička lica. Klijentima banaka dostupne su mogućnosti uplata rata za kredit, dopuna računa i bankovnih kartica 24 časa dnevno, 365 dana u godini.

Nachrichten