Slatina Spa doo - u likvidaciji


Small company
Main info
FULL NAME
Privredno društvo Slatina Spa Društvo sa ograničenom odgovornošću Vrnjačka Banja - u likvidaciji
ADDRESS
Slatinski venac 16, 36210 Vrnjačka Banja
Responsible person
Vanja Trmčić

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Finance
Activity description
Napravili smo mesto koje uvek treba da vas asocira na odmor i uživanje, skrovito onoliko koliko ga vi takvim učinite, a dovoljno blizu noćnom životu i provodu, ako ga želite. Hotel pruža gostima priliku da se potpuno izoluju iz života u vremenu preopterećenom obavezama. Osmislili smo mesto koje predstavlja spoj modernog dizajna i vrhunske usluge, kako bi se gosti osećali udobno i opušteno. Imajući u vidu bogatu istoriju, sobe u hotelu SLATINA su i tradicionalne i moderne, opremljene sa puno ljubavi i pažnje. Skoro svaka soba ima terasu. Ne običnu terasu, već osmatračnicu na jednu od najlepših zelenih oaza, na poznati vrnjački park. Zaspite i probudite se uz miris prirode, koji donosi povetarac sa Goča.

Hotel SLATINA je prvi porodični hotel u Vrnjačkoj Banji koncipiran u skladu sa svetskim trendovima. Ako zavirite u rečnik SLATINA znači izvor slane vode, zemljište koje se nalazi pod uticajem alkalnih soli. U najširem smislu slatina je izvor zadovoljstva.

Koncept hotela SLATINA je da objedini vrhunsku uslugu sa modernom arhitekturom. Umirujući tonovi, fotografije kreiraju ambijent udobnosti, opuštenosti i elegancije. Hotel SLATINA poseduje 24 smeštajne jedinice veličine od 31 do 45m2, i to: 12 Superior dvokrevetnih soba, 6 Standardih dvokrevetnih soba, 3 Lux sobe sa đakuzijem, 3 ApartmanaNews