Udruženje 12p


Micro company
Main info
FULL NAME
Udruženje 12p Beograd
ADDRESS
Bulevar Despota Stefana 1a,III,6, 11000 Beograd
Responsible person
Mirko Kiković

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
Events
Finance
Activity description
L2V2 nastaje u 2014. godini, a zvanično kao agencija za web portale u maju 2015. Tokom svog rada pretežno u oblasti IT konsaltinga, marketinga i posredovanja u izradi web stranica i mobilnih aplikacija, L2V2 zastupa interese više Startup projekata iz oblasti informacionih tehnologija.

U sklopu toga, u skorije vreme je kreirano Udruženje 12p, koje je neprofitna organizacija u formi alumni kluba, što ima za cilj međusobnu pomoć članova u izradi projekata.

Klub funkcioniše pre svega u vidu okupljanja članova na organizovanim radionicama, internim eventima, gaming i sportskim aktivnostima. 12p čine projekti koji su poznati na tržištu i u Startup zajednici sa godinu dana prisustva u različitim oblastima, počev od B2B aplikacije namenjene distributivnim kompanijama, preko ERP sistema za korporacije, portala usluga logistike i HR usluga do B2C umrežavanja u svetu gaminga i na bazi analitike emocija, aplikacije ekstremnih sportova i jako uspešne inovacije na tržištu zapošljavanja. Članstva su otvorena za sve zainteresovane vlasnike projekata, kao i pojedince koji su alumnisti, odnosno koji su već pohađali nastavu iz oblasti elektronskog poslovanja. Selekcija se vrši prema definisanim kriterijumima i samim tim je rigorozna, a za sve informacije i administrativnu podršku možete se obratiti putem kontakta agencije.