Hotel Elite Novi Sad

Potpuni naziv:

Hotel Elite Novi Sad

PIB:

?????????

Contact

Adresa:Bulevar Jovana Dučića 35, 21000 Novi Sad
Telefon: ??? (?)?? ??? ? ???
Fax: ??? (?)?? ??? ? ???
Email:no-reply@example.com

Status, income, ownership

Oblik svojine:

private property

Activity description

Hotel Elite je okategorisan sa 3+ zvezdice i čini tip gradskog, sportskog, poslovnog i manifestacionog smeštajnog objekata, građen u periodu 2007. – 2008. god. Niskom spratnošću od svega dva sprata, dinamičnom aluminijumskom fasadom idealno se uklapa u ambijent ovog dela grada, čineći svojevrstan reper.

Pri projektovanju zgrade hotela vodila se posebna briga o očuvanju energije i što većoj termo – klimatskoj nezavisnosti objekta: grejanje vode je prepušteno solarnoj energiji, klimatizacija prostorija je centralizovana, koristeći toplotu podzemnih voda, a idealno funkcionisanje ovih sistema omogućila je visoko kvalitetna izolacija objekta. Moderan centar sa smeštajnim kapacitetom od 90 ležajeva raspoređenih u 45 komfornih soba omogućava udoban smeštaj za sve goste koji borave u Novom Sadu, pružajući im vrhunsku uslugu.
Prikaži pun opis

News

view all

10.04.2018.  |  Agriculture, Industry, Finance, Tourism, Sports, Culture

I u Srbiji sve veća ponuda polovne fabričke opreme - Pogoni i mašine čekaju drugu šansu

Ljude koji sanjaju da pokrenu sopstveni biznis ili im je to jedina opcija da dođu do zarade, kada prelome da će raditi u skladu sa sloganom "sam svoj gazda", čeka dug put od ideje do realizacije. Najteže je sklopiti finansijsku konstrukciju. Većina početnika u malom biznisu trudi se da zaštedi bukvalno svaki dinar, dok ne vidi kako će posao da se razvija. To veoma često podrazumeva da se

Iz kataloga roba i usluga

Hotel services