MAX PROTECT


Micro company
Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
Activity description
Max Protect d.o.o. je mlada, dinamična,visoko specijalizovana kompanija za pružanje usluga obezbeđenja lica, imovine i poslovanja, osnovana od strane istinskih profesionalaca kojima je zaštita ljudi i njihovih vrednosti primarni životni poziv. Preduslov našeg kvaliteta i uspešnosti bazira se na obrazovanim i obučenim kadrovima, koji poseduju stručna i teorijska znanja neophodna za iznalaženje i implementaciju profesionalnih rešenja za sve bezbednosne izazove koji nas okružuju.

Nastali smo kao odgovor narastajućim tržišnim zahtevima, za projektovanjem i instalacijom kvalitetnih sistema obezbeđenja i zaštite i potrebama da se isti sistemi usaglase sa novom zakonskom regulativom i visokim standardima korporativne bezbednosti. Znanjem i predanim radom izgradili smo Max Protect kao uigran i kompaktan tim utemeljen na savremenim principima menadžmenta bezbednosti i naša poslovna ponuda, koja sadrži celu paletu bezbednosnih usluga na jednom mestu, postala je jedinstvena na tržištu Srbije i regiona. Mi razvijamo i implementiramo, nove napredne ideje u bezbednosnu praksu sa namerom da svojim poslovnim partnerima ponudimo najkvalitetnija rešenja za zaštitu njihove imovine i interesa.

Imamo kvalitetnu saradnju sa državnim stručnim službama, instutucijama, fakultetima i strukovnim udruženjima i asocijacijama kojima je bezbednost matična delatnost. U svojim aktivnostima angažujemo isključivo bezbednosno proverene i licencirane službenike obezbeđenja, security menadžere i stručne saradnike, koji poslovnu etiku, odgovornost i stručnost stavljaju na prvo mesto. Politika preduzeća Max Protect-a ogleda se u težnji da kroz edukaciju i kontinuirano usavršavanje svih svojih zaposlenih u domenu savremenih bezbednosnih trendova, stalno pomeramo granice svojih mogućnosti i podižemo kvalitet usluga na zadovoljstvo naših klijenata koji su osnovno merilo