UNICREDIT BANK a.d. Banja Luka

Potpuni naziv:

UNICREDIT BANK a.d. Banja Luka

Odgovorno lice:

Gordan Pehar, predsjednik Uprave Banke

PIB:

????????????

Contact

Adresa:Marije Bursać 7, 78000 Banja Luka
Telefon: ??? (?)?? ??? ???
Fax:
Email:no-reply@example.com

Status, income, ownership

Oblik svojine:

mixed property

Activity description

UniCredit Bank Banja Luka / Banka za sve što vam je važno.

Jednostavna panevropska komercijalna banka sa potpuno uključenim segmentom Korporativnog i investicionog bankarstva, te sa jedinstvenom mrežom u Zapadnoj, Centralnoj i Istočnoj Evropi, koju stavljamo na raspolaganje širokoj bazi naših klijenata.

Nudimo domaću ekspertizu, kao i međunarodnu širinu djelovanja. Pratimo i podržavamo 25 miliona svojih klijenata na globalnom nivou, pružajući im neuporediv pristup našim vodećim bankama u 14 ključnih zemalja, kao i u dodatnih 18 zemalja širom svijeta.

Sve što radimo kako bismo ostvarili svoju viziju temelji se na naših Pet osnovnih principa. Naš prvi prioritet, svakog trenutka i svakog dana, jeste da pružimo uslugu klijentima, i to najbolje što možemo (Klijent na prvom mjestu).

Kako bismo to činili, oslanjamo se na kvalitet i predanost naših ljudi (Razvoj zaposlenih), kao i na našu sposobnost da sarađujemo i ostvarujemo sinergiju kao „Jedna banka, jedan UniCredit“ (Saradnja i sinergija).

Pri tom, preuzimamo pravu vrstu rizika (Upravljanje rizikom), dok smo istovremeno disciplinovani u izvršavanju svoje strategije (Izvršenje i disciplina).

Sve ostale informacije dostupne su putem web stranice www.unicreditbank-bl.ba
Prikaži pun opis

News

view all

24.08.2024.  |  Finance

Direktori nagrađeni, strani vlasnici "kupe kajmak" - Ekonomisti za oporezivanje ekstraprofita banaka u BiH

Bankama u Bosni i Hercegovini treba uvesti porez na ekstraprofit kako je to urađeno ranijih godina u Mađarskoj i još nekim zemljama Evropske unije, prijedlog je nekolicine domaćih ekonomista koji su iznijeli u razgovoru za BL portal. Pošto iz godine u godinu banke bilježe enormne zarade, ovim potezom država bi ih destimulisala u namjeri da baš toliko zarađuju, odnosno natjerala da smanje

Offers and services

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed eget rutrum mauris In eu congue

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed eget rutrum mauris

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed eget rutrum mauris In eu congue sapien Integer a leo sed orci semper auctor Etiam a

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed eget rutrum mauris In eu

Other contacts

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed eget rutrum mauris In eu congue sapien Integer a leo sed orci semper auctor Etiam a nisl euismod elementum orci vel condimentum enim Sed placerat velit eget neque venenatis molestie Nunc accumsan ante et pharetra dapibus massa felis tincidunt mauris lobortis ornare sem lectus sit amet ante Aenean vitae mauris hendrerit lacinia tellus cursus iaculis lorem Nam vel magna id lorem convallis malesuada Pellentesque purus orci condimentum sit amet suscipit quis pharetra sed ex