USSB - Beli Limovi Šabac

Potpuni naziv:

PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU BELIH LIMOVA USSB - BELI LIMOVI ŠABAC

Odgovorno lice:

Branislav Stanković, direktor

Matični broj:

????????

PIB:

?????????

Pretežna delatnost:

(????) Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Contact

Adresa:ul. Hajduk Veljkova bb, 15000 Šabac
Telefon: ??? (?)?? ??? ???
Fax: ??? (?)?? ??? ???
Email:no-reply@example.com

Status, income, ownership

Oblik svojine:

private property

Activity description

Fabrika U. S. Steel Serbia, d. o.o. - ogranak u Šapcu proizvodi beli lim koji kupci koriste u industriji ambalaže za proizvodnju konzervi za hranu, boje, hemikalije, farmaceutske proizvode i kozmetiku.

Linija za proizvodnju belog lima u fabrici uključuje elektrolitičko kalajisanje, kontinualno kalajisanje, obrezivanje, tenziono ravnjanje, sečenje i pakovanje.

Fabrika U. S. Steel Serbia, d. o. o. - ogranak u Šapcu dostavlja beli lim kao po dužini sečen (cut-to-length) materijal u kutijama, maksimalne težine 2.000 kg ili u koturima maksimalne težine 15.000 kg. Ovakvo pakovanje za prevoz u skladu je sa svim svetskim standardima i pogodno je za drumski, rečni i prekookeanski transport.
Prikaži pun opis

News

view all

14.01.2014.  |  Industry

Topla valjaonica smederevske "Železare" počela proizvodnju

U smederevskoj "Železari" jutros je proradio pogon Topla valjonica, kao prvi u proizvodnji gotovih proizvoda. Time proces izrade čelika ulazi u svoju završnu fazu, u skladu sa planom, rečeno je Tanjugu u "Železari". Očekuje se i da Hladna valjaonica, a zatim i pogon za proizvodnju belih limova u Šapcu, do kraja meseca budu potpuno u funkciji.Od ukupno 5.060 zaposlenih, danas se u fabrici

Iz kataloga roba i usluga

Lorem

Other contacts

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed eget rutrum mauris In eu congue sapien Integer a leo sed orci semper auctor Etiam a nisl euismod elementum orci vel condimentum enim Sed placerat velit eget neque venenatis