JOKEY BG d.o.o. Nova Pazova


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
JOKEY BG DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE NOVA PAZOVA
ADRESA
Četvrta industrijska 22, 22330 Nova Pazova
Odgovorno lice
Miljan Đorđević
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Finansije
Opis delatnosti
Ime Jokey je preko 50 godina sinonim za izvanrednu ekspertizu u oblasti brizgane plastike. Grupacija Jokey je jedan od vodećih svetskih proizvođača plastične ambalaže. Kompanijom, sa sedištem u Wipperfürth (Nemačka), rukovode druga i treća generacija familije Kemerih. Grupacija Jokey poseduje 15 postrojenja u 12 zemalja i snabdeva klijente u skoro 80 zemalja. 2015. godine, 1800 zaposlenih u kompaniji Jokey generisalo je skoro 450 milijardi evra prihoda.

U kompaniji Jokey možeti očekivati jedinstvenu širinu proizvodnje, kratak proces proizvodnje i brzu koordinaciju procesa. Bilo da su naručene serije male ili velike: mi smo tu za vas – od savetovanja, pa do implementacije na vašim mašinama za punjenje.

Grupacija Jokey je zasnovana na čvrstom, održivom razvoju. Razvijamo nova tržišta sa Vama, za Vas. Razumemo lokalne kulture, fleksibilni smo i rado se adaptiramo. Naše artikle proizvodimo na 14 lokacija širom sveta, u skladu sa najvišim međunarodnim standardima i kvalitetom koji je vredan znaka „Proizvedeno u Nemačkoj“. Automatizovna proizvodna tehnologija Industry 4.0 već je pronašla mesto u našim proizvodnim lokacijama.

Naš fokus ka kupcu, znanje i proizvodni kapaciteti, čine nas globalnim partnerom, koji Vam živo i strastveno pruža inovativna premijum rešenja.

Vesti