NavMenu

Kulturni centar Beograda

Potpuni naziv:

KULTURNI CENTAR BEOGRADA

Odgovorno lice:

Mia David

Matični broj:

????????

PIB:

?????????

Pretežna delatnost:

(????) Lorem ipsum dolor

Kontakt

Sedište firme
Adresa:Knez Mihailova 6/I, 11000 Beograd
Telefon: ??? ?? ???? ???
Fax: ??? ?? ???? ???
Email:

Status, prihod, vlasništvo

Oblik svojine:

državna

Opis delatnosti

Kulturni centar Beograda je multidisciplinarni centar, osnovan 1957. godine. Od samog početka on se u različitim formama i posredstvom različitih medija prevashodno bavio značajnim temama i delima savremene umetnosti, književnosti, nauke i kulture, ali i kulturnim nasleđem.

Sadašnja programska koncepcija počiva na ravnopravnoj zastupljenosti osvedočenih vrednosti i istraživačkih projekata. Pored svojih ustaljenih programa i gradskih manifestacija (Oktobarski salon, BELEF - Beogradski letnji festival), Centar podržava i alternativne urbane projekte (Manufaktura Be, Deponija Led Art-a, Brehtijana-Ulični rituali).

On je nosilac i organizator muzičkih festivala: Gitar Art Festival, Festival flauta uvek i svuda, Dani orgulja, Čembalo-živa umetnost, multimedijalnog projekta Festival jednog pisca, podijum je za mlade/talentovane književnike, muzičare i likovne stvaraoce u okviru Mlade umetničke scene, a inicijator je i novih programa (Sajam kulturne periodike, Dete i kultura). Bio je i organizator Druge međunarodne dunavske konferencije za umetnost i kulturu.
Prikaži pun opis

Objekti i toponimi

Vidi sve
Knez Mihailova 6/I, 11000 Beograd, Srbija
STARI GRAD (BEOGRAD)

Vesti

Vidi sve

02.07.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Roman "Vila Fazanka" nominovan za ovogodišnju Evropsku nagradu za književnost

Predstavljanje romana "Vila Fazanka" Bojana Krivokapića, jednog od nominovanih za ovogodišnju Evropsku nagradu za književnost, održaće se u sredu, 3. jula od 19 sati u Kulturnom centru Grad u Beogradu. Ana, glavna junakinja ovog romana, po povratku iz inostranstva gde je provela skoro ceo radni vek, kupuje stan "s pogledom na Dunav i Dom armije". Pokušava da se udomi, ali joj ptice iz

Iz kataloga roba i usluga

Usluge vezane za nekretnine

Iznajmljivanje ili lizing nestambenih nekretnina

Usluge agencija za nekretnine na rentnoj ili ugovornoj osnovi

Iznajmljivanje ili prodaja zgrada

Usluge kulturnih ustanova

Isporučioci