IDC ADRIATICS d.o.o. Zagreb


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
IDC ADRIATICS d.o.o. za istraživanje i analizu tržišta i poslovno savjetovanje Zagreb
ADRESA
Srednjaci 8
, 10000 Zagreb
Odgovorno lice
Boris Zitnik, Country Manager

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Događaji
Opis delatnosti
IDC je vodeća svjetska market intelligence i konzalting tvrtka u industriji informacijskih i telekomunikacijskih tehnologija. IDC prati, analizira, i predviđa tržišne i tehnološke trendove, omogućujući klijentima da na osnovi pouzdanih informacija donose strateške odluke vezane uz poslovanje, nabavku i korištenje ICT opreme i usluga. Preko 850 IDC-evih analitičara u više od 50 zemalja pruža ekspertizu i uvid o globalnom i lokalnim ICT tržištima. Direktori i IT menadžeri širom svijeta već se 40 godina uzdaju u IDC-ove informacije te na osnovi njih donose odluke i doprinose uspjehu svojih kompanija.
IDC je podružnica tvrtke IDG, vodeće svjetske organizacije na području ICT medija, istraživanja i konferencijskih zbivanja.

15 godina prisutnosti u Srednjoj i istočnoj Europi
IDC od 1990. godine pruža vrijedne informacije o ICT tržištima s područja Srednje i istočne Europe. Od jednog zaposlenika i malenog ureda izrasli smo u vodeću regionalnu tvrtku specijaliziranu za istraživanje IT trišta, organizaciju konferencija i pružanje konzultantskih usluga. U našim uredima na području Srednje i istočne Europe danas radi preko 70 analitičara. IDC održava koordiniranu mrežu od 19 ureda na području Srednje i istočne Europe, Srednjeg istoka i Afrike s regionalnim uredima u Pragu, Istanbulu i Dubaiju. IDC-jevi klijenti uključuju široki spektar dobavljača hardvera, softvera i IT usluga, državnih uprava i tvrtki iz financijskog sektora.

IDC Adriatics sa regionalnim uredom u Zagrebu i lokalnim analitičarima prati i analizira ICT tržišta u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji.

Vesti