KVADRA DESIGN d.o.o. Beograd


Micro Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
KVADRA DESIGN d.o.o. Beograd
ADRESSE
Jurija Gagarina 14, 11070 Novi Beograd
Verantwortliche Person / Eigentümer
Tomislav Knezović

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Istorija Prostorie započela je u 2010. godini dizajniranjem ojastučenog nameštaja.

Tapaciranje - Koristi se hladna pena u izradi leđnih jastuka i jastuka za sedena koja povećava udobnost površina za ležanje. Ona ne sadrži štetne hemikalije, već naprotiv, posjeduje antialergijska i higijenska svojstva

Tkanine - Sve garniture dostupne su u više od 190 visokokvalitetnih tkanina i više od 20 vrsta koža. Novitet u ponudi su tkanine od prirodnog porekla kojima se dodatno podržava opuštanje i udobnost. Sve one su visoko otporne na oštećenja, a njihove su boje postojane.

Koža - Anilin je koža vrhunskog kvaliteta i čini vašu sofu mekanom, prirodnom i privlačnom. Površina anilin kože presvučena je voskom kako bi se zaštitila od prljavštine. Ova je vrsta kože prirodan materijal koji „diše“ i upija vlagu i netretirana hemijskim sredstvima, osetljivija je na oštećenja koja joj s vremenom pružaju karakterističnu patinu.

Polu-anilin je mekana, obojena koža na čiju se površinu nanosi tanki sloj pigmenta. Poslednji, prozirni sloj nanosi se radi zaštite od prljanja i izbleđivanja boje. Ova vrsta kože „diše“ i upija vlagu, jednostavnije se održava i ne stari toliko upadljivo kao anilin koža.

Standardna koža je visoko otporna na mrlje i prljavštinu. Na njenu se površinu nanosi nekoliko slojeva boje i voska. Ona nije toliko mekana i gipka kao anilin i polu-anilin koža, ali se lakše čisti.

Drvo - Konstrukcija garnitura temelj je stabilnog komada nameštaja. Iz tog razloga prvenstveno koriste se masivno drvo i šperploče za okvir, a ivericu, lesonit i iveral za ostale delove garnitura. Sav drvni materijal potiče iz obnovljivih izvora unutar Europske unije.

Metal- Metalni delovi izrađeni su od visoko kvalitetnog čelika koji je hromiran ili plastificiran.

Nachrichten