Izvor: Beta | Petak, 07.11.2014.| 10:11
Izdvojite članak Odštampajte vest

Sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije od 10. do 16. novembra u Beogradu

Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i Međunarodna izložba mašina, alata i repromaterijala za drvnu industriju biće održani od 10. do 16. novembra na Beogradskom sajmu.

Na sajmu će učestvovati oko 300 domaćih i stranih izlagača, od kojih 100 dolazi iz 15 zemalja - Austrija, Nemačka, Italija, Češka, Turska, Poljska, Grčka, Kina, Rumunija, Bugarska, BiH, Makedonija, Slovenija, Hrvatska i Crna Gora.

Neki od izlagača su - "Tahirović", "Atlas", "Dalas", "Matis", "Radović Enterijer", "Chigo Contract", "Estia", "Maxi Meble-BRW", "Zepter", "Kvadra", "Arti San", "Mercis", "Boreal", "Home centar", "Eurocolor", "Inko Home Art", 4M, "On-Em mebl štof", "Dasa", Dallas company", "Namos", "Mahagoni Deko", "Bernarda", "Catra", "Bieše", "Homag group", "Inter holz Balkan".

Očekuje se oko 70.000 posetioca, kojima će biti predstavljeni najnoviji trendovi u oblasti proizvodnje nameštaja, dizajna i marketinga, s ponudom repromaterijala, mašina i alata za obradu drveta.

Kako je najavljeno, za kupce-posetioce Sajma popust je do 40%.

Prateća manifestacija biće nacionalne izložbe Slovenije i Hrvatske, kao i izložba dizajna čiji su učesnici fakulteti, stručne škole, Šumarski fakultet, TŠ Drvo art, ULUPUDS i udruženja koja se bave edukacijom dizajnera, a namenjena je povezivanju i uspostavljanju saradnje mladih talenata sa proizvođačima i privredom.

Najuspešnijim izlagačima biće dodeljene i tradicionalne nagrade Beogradskog sajma "Zlatni ključ" i "Diploma" u devet kategorija, kao i nagrade dizajnerima.

Pod sloganom "Obradujte Vaš dom", Sajam nameštaja se održava u šest hala Beogradskog sajma.

Radno vreme sajma biće od 10.00 do 20.00, osim u nedelju, 16. novembra, kada će sajam raditi do 18.00.

Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, za kolektivne posete 200, dok je parking 100 dinara na sat.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.