NPS d.o.o. Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
NPS D.O.O. PREDUZEĆE ZA SAVETOVANJE I USLUGE U INFORMATICI BEOGRAD
ADRESA
Bulevar maršala Tolbuhina 44, 11070 Novi Beograd
Odgovorno lice
Miroslav Jovković, Sanja Mihailović, Miloš Stefanović
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Događaji
Finansije
Ličnosti
Referenc lista
Opis delatnosti
U našem fokusu su implementacija, održavanje i nadogradnja integrisanih poslovnih rešenja ERP iz porodice Microsoft Dynamics (NAV (ex Navision) i NAV Express, AX (ex Axapta) i Microsoft Dynamics CRM) i nadgradnja istih komplementarnim BI (Business Intelligence) rešenjima, odnosno sistemima za napredno poslovno izveštavanje i analize poslovanja (BI4Dynamics). Raspolažemo brojnim dodatnim (Add-On) rešenjima iz sfere opšte poslovne prakse (Obračun zarada, HRM, Likvidnost, Putni nalozi...), ali i sopstvenim rešenjima za napredni obračun proizvodnje, koja u mnogome prevazilaze standarde globalnih poslovnih rešenja.

Poseban akcenat stavljamo na naša vertikalna rešenja, koja su nastala kao rezultat specifičnih potreba preduzeća iz segmenta građevinarstva (NAV4CONSTRUCTION-Građevinska operativa, rešenja za napredno upravljanje mehanizacijom), kao i niz specifičnih rešenja za preduzeća iz prehrambene industrije.

Naša misija je pomoć u oblikovanju efikasne poslovne prakse u vašem preduzeću. Kroz intenzivnu saradnju sa vamaklijentom gradimo sve pretpostavke i uslove za efikasno i uspešno poslovanje. Stručno reorganizovano i preoblikovano u cilju najoptimalnijeg i najprofitabilnijeg poslovanja, okončanjem projekta vaše preduzeće dobija potpuno novu, dodatnu vrednost.

Svaki projekat je za nas poseban izazov i svaki put se trudimo da ga, uz potpunu posvećenost rešavanju opštih i specifičnih problema u poslovanju, realizujemo sa istom željom za dokazivanjem. Tražimo i razvijamo dugoročno najoptimalnija rešenja i realizujemo samo ona koja će vašem preduzeću dodati novu vrednost. Specifični, kompleksni i jedinstveni projekti, klijenti sa visokim zahtevima i ciljevima, koji zahtevaju naš pun angažman, sva naša znanja, veštine i potencijale, za nas predstavljaju poseban izvor inspiracije i kreativnosti.

Vesti