NavMenu

NPS d.o.o. Beograd

Malo preduzeće

Potpuni naziv:

NPS D.O.O. PREDUZEĆE ZA SAVETOVANJE I USLUGE U INFORMATICI BEOGRAD

Odgovorno lice:

Miroslav Jovković, Sanja Mihailović, Miloš Stefanović

Matični broj:

????????

PIB:

?????????

Datum osnivanja:

??.??.????

Pretežna delatnost:

(????) Lorem ipsum

Kontakt

Adresa:Bulevar maršala Tolbuhina 44, 11070 Novi Beograd
Telefon: ??? ?? ???? ???
Fax: ??? ?? ???? ???
Email:no-reply@example.com

Status, prihod, vlasništvo

Oblik svojine:

privatna

Broj zaposlenih:

?? (????)

Nivo prihoda/godina:

???-??? EUR

Rast prihoda:

?.??%

Vlasnici

Ime Prezime, ??%
Ime Prezime, ??%
Prikaži sve

17 godina uzastopno ostvarene dobiti

Opis delatnosti

U našem fokusu su implementacija, održavanje i nadogradnja integrisanih poslovnih rešenja ERP iz porodice Microsoft Dynamics (NAV (ex Navision) i NAV Express, AX (ex Axapta) i Microsoft Dynamics CRM) i nadgradnja istih komplementarnim BI (Business Intelligence) rešenjima, odnosno sistemima za napredno poslovno izveštavanje i analize poslovanja (BI4Dynamics). Raspolažemo brojnim dodatnim (Add-On) rešenjima iz sfere opšte poslovne prakse (Obračun zarada, HRM, Likvidnost, Putni nalozi...), ali i sopstvenim rešenjima za napredni obračun proizvodnje, koja u mnogome prevazilaze standarde globalnih poslovnih rešenja.

Poseban akcenat stavljamo na naša vertikalna rešenja, koja su nastala kao rezultat specifičnih potreba preduzeća iz segmenta građevinarstva (NAV4CONSTRUCTION-Građevinska operativa, rešenja za napredno upravljanje mehanizacijom), kao i niz specifičnih rešenja za preduzeća iz prehrambene industrije.

Naša misija je pomoć u oblikovanju efikasne poslovne prakse u vašem preduzeću. Kroz intenzivnu saradnju sa vamaklijentom gradimo sve pretpostavke i uslove za efikasno i uspešno poslovanje. Stručno reorganizovano i preoblikovano u cilju najoptimalnijeg i najprofitabilnijeg poslovanja, okončanjem projekta vaše preduzeće dobija potpuno novu, dodatnu vrednost.

Svaki projekat je za nas poseban izazov i svaki put se trudimo da ga, uz potpunu posvećenost rešavanju opštih i specifičnih problema u poslovanju, realizujemo sa istom željom za dokazivanjem. Tražimo i razvijamo dugoročno najoptimalnija rešenja i realizujemo samo ona koja će vašem preduzeću dodati novu vrednost. Specifični, kompleksni i jedinstveni projekti, klijenti sa visokim zahtevima i ciljevima, koji zahtevaju naš pun angažman, sva naša znanja, veštine i potencijale, za nas predstavljaju poseban izvor inspiracije i kreativnosti.
Prikaži pun opis

Vesti

Vidi sve

06.03.2019.  |  IT, Telekomunikacije

Microsoft Dynamics 365 Business Central zvanično lokalizovan za Srbiju

Posle 34 godine postojanja, prvo kao Navision, a zatim kao Microsoft Dynamics NAV, najrasprostranjenije (oko 220.000 preduzeća) Microsoft poslovno rešenje (ERP) svoj život nastavlja pod novim imenom - Microsoft Dynamics 365 Business Central (skraćeno D365BC) Srbija je trenutno jedna od samo dve zemlje u regionu Centralne i istočne Evrope u kojoj je ovo rešenje dostupno u sve tri opcije –

Finansije

Vidi detaljnije
 
2023.
2022.
2021.
Prihod €
???
???
???
Dobit €
???
???
???
Zaposleni
???
???
???
 
2023/2022.
2022/2021.
2021/2020.
Rast prihoda
?.??%
?.??%
?.??%
Rast dobiti
?.??%
?.??%
?.??%
Rast broja zaposlenih €
?.??%
?.??%
?.??%
 
2023.
2022.
2021.
Dobit / Prihod
?.??%
?.??%
?.??%
Prihod po zaposlenom €
???
???
???
Dobit po zaposlenom €
???
???
???

Ponude i usluge

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed eget rutrum mauris In

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed eget rutrum

Drugi kontakti

Lorem ipsum dolor sit