NavMenu

Grad Beč | Međunarodne kancelarije – Beograd

Potpuni naziv:

WH International Services GmbH| Međunarodne kancelarije – Beograd

Odgovorno lice:

Miloš Bogunović

Matični broj:

????????

PIB:

?????????

Datum osnivanja:

??.??.????

Pretežna delatnost:

(????) Lorem ipsum dolor sit amet

Kontakt

Adresa:Balkanska 2/3302, 11000 Beograd
Telefon: ??? (?)?? ??? ?? ??
Fax: ??? ?? ?? ?? ???
Email:no-reply@example.com

Status, prihod, vlasništvo

Oblik svojine:

privatna

Broj zaposlenih:

? (????)

Nivo prihoda/godina:

???-??? EUR

Rast prihoda:

%

Vlasnici

Ime Prezime, ???%

Opis delatnosti

Mreža međunarodnih kancelarija Grada Beča, koju zastupa predstavništvo WH International Services GmbH, preduzeće unutar Bečkog Holdinga, zadužena je od 1. januara 2016. godine za rad sa javnošću po nalogu Grada Beča u Beogradu, Berlinu, Budimpešti, Krakovu, Ljubljani, Pragu, Sarajevu, Sofiji i Zagrebu. Do marta 2023. godine, kancelarija je bila aktivna pod nazivom Eurocomm-PR.

Cilj Međunarodne kancelarije Grada Beča je jačanje Beča kao okosnice u srcu Evrope, podsticaj razmene između gradova i prisustvo Beča na ciljnim tržištima.

Međunarodna kancelarija pruža saradnicima Grada Beča i učesnicima međunarodnih stručnih delegacija detaljne i temeljne informacije iz oblasti politike, uprave, ekonomije i medija u ciljnim gradovima. Odabrane vesti iz Beograda, Berlina, Budimpešte, Krakova, Ljubljane, Praga, Sarajeva, Sofije i Zagreba prikazuju na nedeljnom nivou koje gradske teme se diskutuju u lokalnim medijima. Posebna istraživanja koja se obavljaju daju saradnicima Grada Beča pregled o pravilima i načinu rada ostalih gradskih uprava u srednjoj i jugoistočnoj Evropi. Kompetencija saradnika na lokalu omogućava dobru procenu i uvid u aktuelnu političku i ekonomsku situaciju.
Prikaži pun opis

Vesti

Vidi sve

19.09.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Beč dobija novi istraživački centar za veštačku inteligenciju u oblasti biomedicine

Austrijska akademija nauka (ÖAW) i nemačka Fondacija Beringer Ingelhajm inicirali su osnivanje instituta AITHYRA u Beču, koji će koristiti veštačku inteligeciju za biomedicinska istraživanja, sa ciljem da se bolje razumeju bolesti i unaprede terapije, prenosi Kancelarija grada Beča u Beogradu. AITHYRA-institut biće prvi te vrste u Evropi. Istraživači će raditi na istraživanju

Iz kataloga roba i usluga

Promocije - reklamne akcije

PR, odnosi s javnošću

Drugi kontakti

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit