NavMenu

VIB pokrenuo novi sajt posvećen životnom osiguranju

Izvor: eKapija Subota, 23.09.2017. 12:57
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Shutter_M/shutterstock.com)Ilustracija
Društvo za posredovanje u osiguranju VIB nedavno je osmislilo sajt posvećen životnom osiguranju, jer potreba za edukovanjem potencijalnih i trenutnih korisnika ne jenjava, što se jasno vidi i po nedavnim izveštajima o i dalje relativno malom broju osiguranika.

Kako navode iz VIB-a, čak i u situacijama kada podižu stambeni kredit ili se bave poslovima koji nose izuzetno veliki rizik od povreda, građani Srbije veruju da je uplata premije životnog osiguranja preskupa za ovdašnji standard.

U želji da razbije mitove vezane za životno osiguranje, Društvo za posredovanje u osiguranju VIB se odlučilo na novi pristup ovom proizvodu. Cilj nedavno pokrenutog sajta je da ponudi sveže činjenice i podatke vezane za proces zaključivanja životnog osiguranja, određivanje vrste polise životnog osiguranja i kalkulacije mesečnih troškova neophodnih da bi porodica funkcionisala normalno u slučaju gubitka glavnog privređivača.

Predstavljene su i prednosti i nedostaci specifičnih rešenja i pogodnosti koje su dostupne korisnicima određenih grupa.

Novi sajt o životnom osiguranju možete posetiti OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.09.2024.  |  Finansije

Kada kupujete prvi stan obratite pažnju na porez na prenos apsolutnih prava - Kako da zbog 15 m2 vaši potomci ne izgube pravo na buduće olakšice?

Kada je reč o kupovini stana, nekad kupci nisu svesni da pojedine odluke mogu imati dugoročne posledice, posebno kada je reč o oslobođenju od poreza na prenos apsolutnih prava. Prema zakonu, članovi porodičnog domaćinstva, uključujući decu, mogu ostvariti pravo na poresko oslobođenje, ali postoji jedna ključna stavka koju treba imati na umu: jednom kada se to pravo iskoristi, ne može se ponovo ostvariti. Kako objašnjava advokat

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.