NavMenu

SBB lansirao Unifi Travel - Najveća Wi-Fi mreža na svetu dostupna i korisnicima u Srbiji

Izvor: eKapija Sreda, 10.05.2017. 14:55
Komentari
Podeli
ilustracija (Foto: Ivana Vuksa)ilustracija
SBB regionalna Unifi mreža proširena je Unifi Travelom, najvećom Wi-Fi mrežom na svetu. Kako je saopštila ova kompanija, u saradnji sa kompanijom iPass, vodećim globalnim Wi-Fi operatorom, SBB je omogućio korisnicima da uštede u romingu i surfuju internetom na više od 60 miliona Wi-Fi tačaka, u preko 120 država.

Kako objašnjavaju, Unifi Travel pruža mogućnost da se jednostavno povežu i pristupe internetu, a Unifi aplikacija sa Unifi Travel dodatkom dostupna je za preuzimanje sa Google Play i App Store-a. Ukoliko korisnik putuje, sve što je potrebno da uradi jeste da se registruje na Unifi Travel unosom Moj SBB korisničkog imena i lozinke.

- Lansiranjem Unifi Travel-a, Unifi mreža prešla je granice regiona i proširila se na ceo svet, što našim korisnicima omogućava jedinstveni doživljaj tokom boravka u inostranstvu, jednostavnu Wi-Fi konekciju i smanjenje dodatnih roming troškova. Partnerstvo sa iPassom obezbedilo nam je pristup prvoj i najvećoj globalnoj Wi-Fi platformi sa neograničenim internetom. Internet ćete moći da koristite i u avionima i vozovima koji imaju Unifi Travel hotspot - izjavila je Viktorija Boklag, direktor kompanije SBB, i dodala da se mreža Unifi lokacija konstantno širi.


Servis je, dodaju, uključen u sve Trio Gold pakete, kao i Duo Gold Extra i Gold Premium pakete SBB-a, dok svi ostali korisnici SBB postpaid interneta imaju jedinstvenu priliku da besplatno isprobaju Unifi Travel servis tokom promotivnog perioda u trajanju od 30 dana.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.09.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

A1 Srbija preuzima kompaniju Conexio Metro

Kompanija A1 Srbija je najavila preuzimanje 100% udela kompanije Conexio Metro. Zaključak transakcije zavisi od odobrenja relevantnih nadležnih organa. Ovim preuzimanjem A1 Srbija će steći 300 kilometara optičkih kablova, što će omogućiti pristup više od 42.000 domaćinstava, pretežno na Novom Beogradu, saopštavaju iz kompanije. Cilj A1 Srbije je da do 2025. godine počne sa pružanjem usluga na sopstvenoj optičkoj mreži, a ova

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.