NavMenu

Puzzle Software Beograd

Malo preduzeće

Potpuni naziv:

PUZZLE SOFTWARE DOO BEOGRAD-RAKOVICA

Odgovorno lice:

Marko Branković

Matični broj:

????????

PIB:

?????????

Datum osnivanja:

??.??.????

Pretežna delatnost:

(????) Lorem ipsum

Kontakt

Adresa:Srpskih Udarnih Brigada 11 11090 Beograd, 11090 Beograd
Telefon: ??? ?? ???? ???
Fax:
Email:no-reply@example.com

Status, prihod, vlasništvo

Oblik svojine:

privatna

Broj zaposlenih:

?? (????)

Nivo prihoda/godina:

???-??? EUR

Rast prihoda:

??.??%

Vlasnici

Ime Prezime, ???%

12 godina uzastopno ostvarene dobiti

Opis delatnosti

Puzzle Software je tim strastvenih IT profesionalaca i Agile ambasadora. Trudimo se da isporučimo softverska rešenja visokog kvaliteta našim klijentima i da pružimo najbolju edukaciju u oblasti Agilnog razvoja proizvoda. Poslujemo u USA i SEE regionu.
Prilagođena softverska rešenja razvijamo više od decenije za vodeće kompanije širom sveta. Naši razvojni timovi su takođe radili na start-up projektima, prilagođavajući se potrebama i biznis modelima naših klijenata.
Pored razvoja softvera za klijente, ponosni smo i na činjenicu da naš tim trenutno radi na sopstvenom proizvodu. Još uvek je u MVP fazi, ali se nadamo skorom izlasku na tržište.
Puzzle Software je prepoznat kao lider u Agile edukaciji u SEE regionu. Organizujemo sertifikacione Scrum i Agile kurseve u saradnji sa Scrum Alliance, pružajući ne samo osnovnu edukaciju pojedincima, već i coaching i mentorski programe skrojene po potrebama kompanija. Agile Serbia, podržana od strane Puzzle Software, svake godine organizuje najveći Agile skup u SEE regionu - Agile Serbia konferenciju, sa više od 500 posetilaca širom Evrope, i svetskim predavačima i trenerima.
Radno okruženje u Puzzle Software-u je podsticajno: radimo sa najnovijim tehnologijama, u stabilnim uslovima i visoko vrednujemo kreativnost, timski rad i integritet svakog člana tima. Plata nije jedini odraz vrednovanja nečije ekspertize. Postoje i mnogi drugi načini da pokažete svojim zaposlenima koliko su važni i zbog toga nudimo različite vidove napredovanja i unapređenja. Timski rad čini radnu atmosferu veoma prijatnom, kao i dobar odnos biznisa i razvojnih timova, transparentnost i komunikacija.
Prikaži pun opis

Vesti

Vidi sve

06.05.2020.  |  Vesti

Virtuelni događaj za nova radna mesta u doba recesije

Da se u kriznim situacijama rađaju neverovatne ideje već se pokazalo u prošlosti, a među slavnim primerima je i Isak Njutn koji je došao do ideje o gravitaciji dok je boravio u izolaciji od velike epidemije kuge 1665. Isto se dešava i danas, u vreme velike pandemije koja trenutno potresa svet, brojne su priče i primeri širom sveta, ali evo jedne koja se upravo realizuje kod nas. U

Finansije

Vidi detaljnije
 
2023.
2022.
2021.
Prihod €
???
???
???
Dobit €
???
???
???
Zaposleni
???
???
???
 
2023/2022.
2022/2021.
2021/2020.
Rast prihoda
?.??%
?.??%
?.??%
Rast dobiti
?.??%
?.??%
?.??%
Rast broja zaposlenih €
?.??%
?.??%
?.??%
 
2023.
2022.
2021.
Dobit / Prihod
?.??%
?.??%
?.??%
Prihod po zaposlenom €
???
???
???
Dobit po zaposlenom €
???
???
???

Iz kataloga roba i usluga

Programiranje softverskih proizvoda

Drugi kontakti

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur