Tematski bilten

Turizam - Od poslovanja do zadovoljstva uz bogatstvo izbora

NavMenu

Falkensteiner Hotel Beograd - Vaš ključ za poslovni uspeh u Beogradu! (FOTO)

Podeli

Beograd brzo postaje jedno od najpopularnijih odredišta za kongresni turizam u Evropi. Sa svojom živahnom kulturom, zadivljujućom arhitekturom i raznovrsnim noćnim životom, Beograd je savršeno odredište za međunarodne konferencije, sastanke i događaje.

Beograd je takođe poznat po svojoj gostoljubivosti, pružajući posetiocima jedinstveno i obogaćujuće iskustvo.

Geografski položaj je još jedan adut Beograda kao destinacije. S obzirom na to da se Srbija nalazi u središnjem delu Balkanskog poluostrva, na raskrsnici istočne i zapadne Evrope, a Beograd, kao njen glavni grad, leži na ušću Dunava u Savu, zaista se može reći da se Beograd nalazi na izvrsnom geografskom položaju.

Jedna od najboljih opcija za vaš kongresni boravak nesumnjivo je Falkensteiner Hotel Beograd!

Falkensteiner Hotel Beograd je vrhunski hotel sa četiri zvezdice koji je dizajnirao slavni arhitekta Boris Podrecca (Podreka). Moderan dizajn hotela, udobnost i vrhunska usluga čine ga savršenim izborom za one koji traže ugodan i sadržajan boravak.

Ovaj gradski hotel nalazi se u živahnoj poslovnoj i zabavnoj četvrti Beograda. Blizu centra grada i uz odličnu povezanost sa aerodromom, hotel nudi moderan dizajn, udobnost, vrhunsku uslugu i visok nivo funkcionalnosti. Sa 170 soba i apartmana, potpuno opremljenim i modernim prostorom za sastanke i konferencije, podzemnom garažom na dva nivoa i wellness Acquapura city SPA centrom, svi preduslovi za savršen boravak su ispunjeni.

Ukupno šest konferencijskih sala koje se prostiru na 700 m2 površine podeljene na dva nivoa, pružaju pravu kreativnu atmosferu. Banket sala veličine 300 m2 idealan je izbor za venčanja, bankete, seminare, prezentacije ili kongrese u hotelu Falkensteiner Hotel Beograd. Sve konferencijske sale osvetljene su dnevnim svetlom i nalaze se u mirnom delu ovog poslovnog hotela u Beogradu. Prostorije za sastanke su multifunkcionalne, moguće ih je prilagoditi različitim veličinama, pregraditi ili proširiti po potrebi, u potpunosti su klimatizovane i zvučno izolovane.

Hotel nudi širok raspon usluga za sve potrebe. Gosti tako mogu uživati u najvišem kvalitetu sna, uz izbor od pet različitih vrsta jastuka koje mogu odbrati. Sve u ovom hotelu usmereno je ka cilju osiguravanja potpune koncentracije na poslovne obaveze gostiju – hotel čak može za vas preuzeti planiranje i organizaciju samog eventa. Stručnjaci za bankete i prodaju će vam predložiti najbolje opcije na temelju bogatog iskustva iz poslednjih 10 uspešnih godina rada hotela.

Kada je reč o kulinarskom iskustvu, Falkensteiner Hotel Beograd jedan je od najboljih u gradu. Uživajte u internacionalnoj fusionoj kuhinji u Onyx baru & restoranu. Vrhunski kuvari stalno iznova unapređuju tradicionalna jela i obogaćuju ih internacionalnim aromama. Dan možete započeti bogatim buffet doručkom i biti sigurni da će biti puni energije.

Iskusni tim profesionalaca hotela Falkensteiner Beograd takođe je poznat po predanosti da svaki događaj prilagodi potrebama klijenta. Bilo da planirate mali poslovni sastanak ili veliku međunarodnu konferenciju, hotel ima sve što vam je potrebno da vaš događaj bude uspešan.

Doživite Beograd u Falkensteiner Hotelu Beograd i uverite se zašto on važi za jedno od najboljih odredišta za kongresni turizam.


Fotogalerija
Hotel Falkensteiner